Ukkomatti 100 24k Original (10335)

249,00 € 159,00 € Säästät: 90,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
29468

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Ukkomatti 100 24k kultauksella on todella tyylikäs taskumatti! Tuotteessa yhdistyvät suomalainen design, laatu ja valmistustaito. Tuotteen kyljessä on Ukko Finland logo. Nahkatuppeen on prässätty myöskin Ukko Finland logo. Tässä uudenaikaisessa taskumatissa näkyy pohjalainen käsityö. Lisää lahjan arvoa ja hanki meiltä kaiverrus veloituksetta! Huomaathan että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ukkomatti 100 24k on loistava lahjaidea ja keräilykappale. Itse taskumatti on valmistettu meijeriteräksestä, joka täyttää elintarvikesäädökset. Ukkomatti voidaan konepestä joten sen hygieenisyys säilyy hyvin pitkään. Taskumatti on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla koneistamalla ja laserhitsaamalla ammattimaisten käsityöntaitajien toimesta. Tuote toimitetaan upeassa lahjaputkilossa. Nahkatuppi on valmistettu laadukkaasta, ekologisesti kasviparkitusta, kotimaisesta nahasta ja se suojaa taskumattia. Sen avulla taskumatti on helppo heittää esimerkiksi vyölle roikkumaan. Nahkatupen valmistaa kauhavalainen puukontekijä käsityönä. Tuote painaa nahkatupen kanssa 313 grammaa ja sen vetoisuus on 100ml. Ukkomatti-tuotteille on myönnetty CE-merkintä. Ukkomatti 100 24k, kuten muutkin Ukko Schnapps -tuotteet ovat ajatonta suomalaista ja alueelle tyypillistä minimalistista designia. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös alkoholin aromien säilyvyys ja oikean makuelämyksen syntyminen. Pienen pesän ansiosta alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja pienen suuosan ansiosta alkoholi ohjautuu oikeaoppisesti kielen kärkeen korostaen tisleiden hedelmällisyyttä ja pehmeyttä.

Lisätietoja
SKU 29468
Brändi Ukko Schnapps
Kaiverrus 20
mpn 10335
payments-logo
2020 All rights reserved.