Secrid

Pian on taas aika yllättää isät, vaarit, faijat, ukit, papat ja muut isähahmot, mutta joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivänä lahjaksi? Keräsimme sinulle listalle viisi parasta lahjaideaamme, joiden uskomme ilahduttavan isää kuin isää. Tutustu vuoden 2019 halutuimpiin isänpäivälahjoihin ja tilaa lahja helposti netistä. Toimitamme tilauksesi muutamassa arkipäivässä nopealla (ja ilmaisella!) kotiinkuljetuksella. Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 10. Marraskuuta.

1.Kompakti Secrid Miniwallet

Secrid

Kaipaako isäsi lompakko päivitystä tähän päivään? Lompakko on lahja josta isälle on iloa vuoden jokaisena päivänä! Tuntuuko idea kuitenkin hieman tylsältä? Suosikkimme Secrid Miniwallet ei olekaan mikään aivan tavallinen lompakko…

Tyylikäs ja ultra-käytännöllinen Secrid Miniwallet on innovatiivinen lompakko, joka pitää kortit tallessa, turvassa ja järjestyksessä. Kompaktin kokoinen lompakko kulkee arjessa helposti mukana ja mahtuu kätevästi takin taskuun. Secrid Miniwallet -lompakon turvalliseen etälukusuojattuun (RFID ja NFC) alumiinikoteloon mahtuu 4-6 korttia. Näiden llisäksi lompakon nahkaosaan voi sujauttaa neljä korttia lisää. Lompakkoon mahtuu korttien lisäksi setelit ja käyntikortit. Lompakon maailmalla ihastusta herättänyt innovatiivinen liipaisinmekanismi tekee oikean kortin löytämisestä helpompaa kuin koskaan aiemmin. Secrid Miniwalletin innovatiivinen mekanismi nostaa kortit esille yksitelleni, jolloin oikea kortti löytyy käden käänteessä. Brändin laajasta värivalikoimasta löydät taatusti jokaisen isän lempivärin! Mikäli haluat tehdä lahjastasi astetta uniikimman, voit tuunata Secrid Miniwallet -lompakon ilmaisella kaiverruksella.

2. Tunnerikas koru

Kalevala

Lahjaksi saadut korut kantavat usein lahjan saajalle rakkaita muistoa. Ilahduta isää tänä vuonna persoonallisella miesten kaulakorulla! Laajasta miesten koruvalikoimastamme löydät runsaasti erilaisia tyylejä, materiaaleja ja brändejä joista valita juuri sinun isäsi näköinen asuste. Tutustu esimerkiksi kotimaisen Kalevala Koru:n suosittuun Elämän Roihu-korusarjaan tai hanki isälle lahjaksi Saurumin klassinen Suomileijona-riipus. Nämä suomalaiset brändit tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja ammattitaitoisesta suunnittelutyöstä! Yksinkertainen miesten koru sopii jokapäiväiseen käyttöön ja on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Osa miesten koruistamme on mahdollista viimeistellä persoonallisella ilmaisella kaiverruksella! Tutustu koko miesten koruvalikoimaan täältä ja löydä suosikkisi. Korut toimitetaan aina niiden alkuperäisissä rasioissa.

3. Super-isän Garmin Fenix 6

Garmin

Äskettäin julkaistu Garmin Fenix 6 on huippusuositun Fenix-sarjan kuudennen sukupolven älykello. Fenix 6 on kello, joka ei pienestä hätkähdä. Tämä äärinmäisetkin olosuhteet kestävä kello tarjoaa käyttäjälleen kaiken mitä kellolta vaan voi toivoa. Garmin Fenix 6 -kellon akun kesto on omaa luokkaansa - lippulaiva Solar-mallista löytyy lisäksi aurinkokenno, jonka avulla kellon saa ladattua vaikka sähköä ei olisi. Garmin Fenix 6 on seikkailunhaluisen isän kello. Kellosta on moneen. Salilla sykemittarilla varustettu Fenix 6 hyppää personal trainerin kenkiin. Tutustu kellon monipuolisiin urheilutoimintoihin ja opi samalla myös lisää palautumisesta ja riittävän levon tärkeydestä. Ultratarkka rannesykemittari, sekä sisään rakennetut GPS, Glonass ja Galileo ovat vain muutama mainittava ominaisuus. Kellon tarjoamat tasokkaat navigointiominaisuudet pitävät seikkailijan kartalla niin golfkentällä kuin avovedelläkin. Kello on saatavilla kolmessa eri koossa. Valitse juuri teidän super-isän näköinen kello Fenix 6 -malliston laajasta värivalikoimasta.

4. Tyylitaiturin Seiko 5 Sports

Seiko

Onko teidän iskä aina muodin aallon harjoilla? Seiko 5 sports -kellot luovat tyylikkään loppusilauksen milteinpä asuun kuin asuun. Viimeistele harkittu business-lookki tai pue sunnuntailounaalle. Kiitetyn laaja mallisto tarjoaa tyylejä ja malleja mistä valita! Seiko 5 on klassinen automaattikello, jonka nimeen brändi on jo vannonut 50 vuoden ajan. Uusi sarja on kuitenkin päivitetty tähän päivään niin tyylin kuin ominaisuuksienkin puolesta. Seiko on laatutietoisen kellobrändi, jonka kelloihin voi luottaa. Tasaisesti kulkevin automaattikoneistoin varustetut Seiko 5 Sports -kellot on muotoiltu ruostumattomasta teräksestä. Kellot kestävät vettä ja niiden terävää kelloa voi tarkastella myös hämärällä valaistuvien LumiBrite-yksityiskohtien ansiosta. Valitse katraasta suosikki ja yllätä isä kellolla joka näyttää hyvältä vuodesta toiseen!

5. Vaikea valinta? Lahjakortti ilahduttaa aina!

Lahjakortti on täydellinen valinta isälle, jonka vastaus jokaiseen lahjatiedusteluun on ‘’en mä mitään tartte’’. Yllätä lahjalla, jonka saa itse valita. Keskisen Kellon lahjakortti on saatavilla 10€ - 2000€ arvoisena ja voimassa aina vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää verkkokaupassa ja Tuurin myymälässä, osissa tai halutessa vaikkapa kertaheitolla. Anna lahjansaajalle vapaus valita lahjoista mieluisin meidän kattavasta tuhansien tuotteiden valikoimasta!