Calvin Klein Iconic 25200228

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 55844
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

‌Täysin yksivärinen Calvin Klein Iconic 25200228 on tuttua Calvin Klein muotokieltä, pelkistetty, ja tyylikäs. Tässä unisex-rannekellossa on minimalistinen ilme, suklaanruskea runko ja ranneke. Se, mikä tekee mallista innovatiivisen on klassikkokelloista tuttu uritus, joka on tässä mallissa viety kellon tauluun. Urat antavatkin muuten sileälle taululle upean tekstuurin viimeistellen tkokonaisuuden. Iconic 25200228 onkin täydellinen valinta olit sitten vapaa-ajalla tai matkalla juhliin. Sekä ranneke ja runko ovat ruostumatonta terästä, ja rungon leveys on 40 mm. Calvin Klein -rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niillä on kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 55844
Brändi Calvin Klein
Kaiverrus 20
Rungon leveys 40 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 145 - 195 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Ruskea
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 2 vuotta
mpn 25200228