Aalmark Korut

Tuotteet 1-96 / 157

Tuotteet 1-96 / 157

Sivu

Tyylikkäitä rannekoruja ja ihastuttavia kastekoruja

AALmark on suomalainen korumerkki, joka panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen. Kuluttajien toivomukset ja alan muotitrendien seuraaminen takaavat sen, että yritys pysyy jatkuvasti muodin aallonharjalla. Tämän vuoksi korut ovat sekä muodikkaita että laadukkaita. Kaikki tuotteet on valmistettu 925 sterling -hopeasta tai korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kaikki AALmark-korut ovat lisäksi täysin nikkelittömiä. AALmark-valikoimastamme löydät esimerkiksi miehille tyylikkäät nahkarannekorut ja naisille ihastuttavat papukaulaketjut.

AALmarkit sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhliinkin. Saat meiltä myös ihanat AALmark-kastekorut kastelahjaksi. Tilaa itsellesi tai anna lahjaksi tyylikkäät AALmarkin korut nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella. Ilmainen toimitus on voimassa Suomeen tehdyille tilauksille.

Suloinen kotimainen kastelahja

AAlmarkin valikoimasta löydät myös kotimaiset laadukkaat lastenkorut. Pienet kasteriipukset ja helmikorut ovat ihana kastelahja esim. kummilapselle tai lapsenlapselle. AAlmarkin korumallistosta löydät sirot enkeliriipukset ja klassiset makeanveden kastehelmikorut. Koruja on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa. Lapsen kastekoru on rakas muisto tärkeästä päivästä vielä vuosienkin päästä. Hankkimalla muutamaa kokoa isomman korun, pidennät sen käyttöaikaa lapsen juhla-asusteena. Helminauhan mukana tulee jatkopala, jolla sitä voi suurentaa lapsen kasvettua. Jatkopala sidotaan korun jatkeeksi AAlmarkin toimesta, kenelle korun voi lähettää suurennettavaksi.

Hopeinen kihlasormus

AAlmark tunnetaan myös kauniista hopeisista kihlasormuksista. Hopea on kihlasormuksen materiaaliksi kaunis ja kultaa edullisempi vaihtoehto. AAlmarkin kotimainen kihlasormus on täydellinen valinta hänelle, joka haluaa kihlasormukseksi jotain ihanan yksinkertaista ja aikaa kestävää. Kihlasormukseen voi halutessaan teettää meiltä kaiverruksen veloituksetta. Kaiverruksen maksimipituus on 20 merkkiä. Kaiverrusta tilatessa on hyvä ottaa huomioon ettei palautusoikeus koske kaiverrettuja tuotteita!

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.