Ilkka Marttiini

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Sormuksen rungon leveys
mm
mm

6 tuotetta

6 tuotetta

Ilkka Marttiini Oy – Sadan vuoden kokemuksella

Kyläseppä Janne Marttiini aloitti sepäntuotteiden valmistuksen Lapissa lähes sata vuotta sitten. Hänen puukkonsa saavuttivat sittemmin maailmanmaineen. Ilkka Marttiini Oy lanseerasi ensimmäisen Paja-tuotesarjansa 2008. Paja-tuotesarjan nimi kuvaa yrityksen historiaa ja tuotteiden filosofiaa. Paja-tuotteiden suunnittelu ja muotoilu perustuu vahvasti suomalaisuuteen, perinteeseen ja nykyaikaan. Ilkka Marttiini Oy:n uniikkien, käsin taottujen käyttöesineiden muoto poikkeaa perinteisistä sepäntuotteista. Suomalaisen muotoilijan pelkistämä design ja sepän räätälöimä funktionaalisuus puhuvat samaa ikiaikaista kieltä Janne Marttiinin pohjoisen perinteen kanssa. Suunnittelijan hallittu käden jälki korostaa vahvan, taotun teräksen kauneutta. Seppä leimaa itse henkilökohtaisesti jokaisen valmistamansa Ilkka Marttiini -tuotteen.

Rovaniemen käsintehdyt sepäntuotteet

Ilkka Marttiini Oy valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia sepän käsityönä takomia terästuotteita Rovaniemellä, Suomen Lapissa.

Jukka Setälän suunnittelemat, ajattomat ja tyylikkäät kotimaiset sormukset tuovat upeasti näkyviin taonnan jäljen. Kaikki Ilkka Marttiinin sormukset ovat saatavana myös timantilla. Erikoistilauksesta sormuksen pinta voidaan kiillottaa ja leveyden sekä koon voi valita vapaasti oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. Ilkka Marttiinin riipukset ja korvakorut ovat saaneet inspiraationsa Lapin luonnosta. Malliston rannerenkaita löytyy sekä mattana että kiiltävänä. Ilkka Marttiinin teräksiset kalvosinnapit ja solmioneulat ovat yksityiskohtaisesti taottuja, jotka ovat myös saatavilla timanteilla koristettuna.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.