Skagen rannekello 809XLTBN

d:Skagen titanium rannekello 809XLTBN. Kellon runko on leveydeltään 40mm ja paksuudeltaan 9mm. Rannekkeen leveys 20mm. Kellotaulusta löytyy myös 24 tunnin näyttö, päivyri sekä viikonpäivänäyttö. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaus Kauno Vanessa  

Sku: 4386

;
229,00 €
    • Skagen rannekello 809XLTBN on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen rannekello 809XLTBN

Skagen rannekello 809XLTBN

Tuotekoodi: 4386

Skagen rannekello 809XLTBN 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

229,00 €

Tuotekuvaus

Skagen titanium rannekello 809XLTBN. Kellon runko on leveydeltään 40mm ja paksuudeltaan 9mm. Rannekkeen leveys 20mm. Kellotaulusta löytyy myös 24 tunnin näyttö, päivyri sekä viikonpäivänäyttö. Laadukkaiden materiaalien myötä, Skagen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Kaikki Skagen kellot toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaus
Kauno
Vanessa

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 4386
Brändi Skagen
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Musta
Väri Musta, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn 809XLTBN

Pieni hetki