Suunto Quest Orange sykemittari

d:Suunto Quest Orange sykemittari on laite, josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet liikunnan harrastamiseen! Suunto Quest -pakkaus sisältää Suunto Quest Orange sykemittarin, Suunto Movestick Minin sekä Suunto Dual-sykevyön. Laadukkaille Suunto sykemittareille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta. Suunnon rannekkeilla on vuoden takuu. Ulkoilma on kuntosalisi. Harjoitteletpa kilpailua varten tai huviksesi, tarvitset kellon, johon voit luottaa. Kun käytössäsi on Suunto Quest, voit yksilöllistää ja ladata harjoitusohjelmia. Voit tarkkailla sykettäsi, nopeuttasi*, kulkemaasi matkaa*, juoksun askeltiheyttä* ja kierrosaikojasi reaaliaikaisesti. Voit myös jakaa, suunnitella ja analysoida tuloksiasi Movescount.com-palvelussa. Nämä kaikki ominaisuudet sisältyvät tähän erityisen kestävään laitteeseen, jota voit pitää mukanasi joka päivä. Suunto Questin avulla varmistat, että ulkoillessasi olet aina kartalla. Suunto Quest Orange on yhteensopiva matkaa ja nopeutta mittaavien Suunto Foot POD mini, Bike POD, road bike POD, Cadence POD, GPS POD ja GPS Track POD laitteiden kanssa. Iskunkestäväksi suunnitellun Suunto Quest Orange sykemittarin avulla voit: PLANLuo harjoitusohjelmia Movescount.com-palvelussaMuistutus seuraavasta harjoituksesta: kesto, tehoKellonaika, päivämäärä, kaksoisaika, herätys PLUGLataa harjoitusohjelmia Suunto Quest -laitteeseenSiirrä harjoittelutietoja Movescount.com-palveluunMukauta näyttöä ja asetuksia Movescount.com-palvelussa PLAYSekuntikello, intervalliajastin, kierrosajatReaaliaikaiset syke- ja sykealuetiedotReaaliaikaiset nopeus- ja matkatiedot*Juoksun askeltiheys*Reaaliaikainen harjoitusohjelmaan perustuva harjoitusteho- tai nopeusopastusVesitiivis 30 metrin syvyyteenValikko saatavana yhdeksällä kielellä (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, SV, PT) PROGRESSSykekaavio ja harjoitusvaikutustiedot Movescount.com-palvelussaNopeuskaaviot Movescount.com-palvelussa*Kalorilaskenta Movescount.com-palvelussaHarjoituspäiväkirja ja seikkaperäiset harjoitteluanalyysit Movescount.com-palvelussa * lisävarusteena saatavan Suunto Foot pod mini laitteen avulla.Katso myös muut Suunto sykemittarit

Sku: 2957

;
170,00 €
  • Suunto Quest Orange sykemittari on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto Quest Orange sykemittari

Suunto Quest Orange sykemittari

Tuotekoodi: 2957

Suunto Quest Orange sykemittari 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

170,00 €

Tuotekuvaus

Suunto Quest Orange sykemittari on laite, josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet liikunnan harrastamiseen! Suunto Quest -pakkaus sisältää Suunto Quest Orange sykemittarin, Suunto Movestick Minin sekä Suunto Dual-sykevyön. Laadukkaille Suunto sykemittareille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta. Suunnon rannekkeilla on vuoden takuu.

Ulkoilma on kuntosalisi. Harjoitteletpa kilpailua varten tai huviksesi, tarvitset kellon, johon voit luottaa. Kun käytössäsi on Suunto Quest, voit yksilöllistää ja ladata harjoitusohjelmia. Voit tarkkailla sykettäsi, nopeuttasi*, kulkemaasi matkaa*, juoksun askeltiheyttä* ja kierrosaikojasi reaaliaikaisesti. Voit myös jakaa, suunnitella ja analysoida tuloksiasi Movescount.com-palvelussa. Nämä kaikki ominaisuudet sisältyvät tähän erityisen kestävään laitteeseen, jota voit pitää mukanasi joka päivä. Suunto Questin avulla varmistat, että ulkoillessasi olet aina kartalla. Suunto Quest Orange on yhteensopiva matkaa ja nopeutta mittaavien Suunto Foot POD mini, Bike POD, road bike POD, Cadence POD, GPS POD ja GPS Track POD laitteiden kanssa.

Iskunkestäväksi suunnitellun Suunto Quest Orange sykemittarin avulla voit:

PLAN

 • Luo harjoitusohjelmia Movescount.com-palvelussa
 • Muistutus seuraavasta harjoituksesta: kesto, teho
 • Kellonaika, päivämäärä, kaksoisaika, herätys

PLUG

 • Lataa harjoitusohjelmia Suunto Quest -laitteeseen
 • Siirrä harjoittelutietoja Movescount.com-palveluun
 • Mukauta näyttöä ja asetuksia Movescount.com-palvelussa

PLAY

 • Sekuntikello, intervalliajastin, kierrosajat
 • Reaaliaikaiset syke- ja sykealuetiedot
 • Reaaliaikaiset nopeus- ja matkatiedot*
 • Juoksun askeltiheys*
 • Reaaliaikainen harjoitusohjelmaan perustuva harjoitusteho- tai nopeusopastus
 • Vesitiivis 30 metrin syvyyteen
 • Valikko saatavana yhdeksällä kielellä (EN, DE, ES, FI, FR, IT, NL, SV, PT)

PROGRESS

 • Sykekaavio ja harjoitusvaikutustiedot Movescount.com-palvelussa
 • Nopeuskaaviot Movescount.com-palvelussa*
 • Kalorilaskenta Movescount.com-palvelussa
 • Harjoituspäiväkirja ja seikkaperäiset harjoitteluanalyysit Movescount.com-palvelussa

* lisävarusteena saatavan Suunto Foot pod mini laitteen avulla.

Katso myös muut Suunto sykemittarit

Tekniset tiedot

Tuotenumero 2957
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki