Bellroy Pocket Mini lompakko FPMA

d:Bellroy Pocket Mini FPMA on muotoilultaan omalaatuinen lompakon ja kukkaron hybridi. Pienikokoiseen pakettiin mahtuu yllättävän runsas määrä kortteja ja käteistä. Kolikoille on oma taskunsa, joka sulkeutuu kätevästi magneetin avulla. Lompakon mitat ovat 107x93 mm. Pakkaa siis kevyesti ja ota mukaasi Pocket Mini! Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32131

;
99,00 €
Bellroy Pocket Mini lompakko FPMA 5 1

Bellroy Pocket Mini lompakko FPMA

Bellroy Pocket Mini lompakko FPMA

Tuotekoodi: 32131

Bellroy Pocket Mini lompakko FPMA 5 1

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Pocket Mini FPMA on muotoilultaan omalaatuinen lompakon ja kukkaron hybridi. Pienikokoiseen pakettiin mahtuu yllättävän runsas määrä kortteja ja käteistä. Kolikoille on oma taskunsa, joka sulkeutuu kätevästi magneetin avulla. Lompakon mitat ovat 107x93 mm. Pakkaa siis kevyesti ja ota mukaasi Pocket Mini!

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32131
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn FPMA

Pieni hetki