Casio G-Shock MRG-G1000B-1A

Sku: 21610

3 149,00 €
-15%

Casio G-Shock MRG-G1000B-1A

Lisää kuvia

Casio G-Shock MRG-G1000B-1A

Tuotekoodi: 21610

Casio G-Shock MRG-G1000B-1A 0 0

Loppu varastosta

Special Price 3 149,00 €

Hinta: 3 705,00 €

Tuotekuvaus

Musta Casio G-Shock MRG-G1000B-1A on Casio G-Shock -kellomalliston jykevä lippulaivamalli. Sen runko ja ranneke on valmistettu korkealaatuisesta titaanista. Titaani mahdollistaa sen, että suuresta koostaan huolimatta kello painaa vain 153 grammaa.

Casio G-Shock MRG-G1000B-1A kellossa on hurja määrä ominaisuuksia. Se pysyy varmasti ajassa, koska se ottaa aikansa GPS -sateliiteista sekä radio-aalloista. Eli tiedät kelloajan heti missäpäin maailmaa oletkin. Sen kalenteri tietää aina montako päivää kuukaudessa on, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään. GPS-paikannuksen sekä radioaaltojen yhdistelmällä se pystyy päättelemään pitääkö kello olla kesäajassa, ja tähän ei muut vastaavat kellot pysty. Kellosta näet halutessasi kahden eri aikavyöhykkeen ajan samanaikaisesti. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi, jota pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Super LED -taustavalo takaa käytettävyyden myös pilkkopimeässä, ja lisäksi kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite -insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. Kello saa lisäksi käyntivoimansa auringon valosta, joten paristoa ei tarvitse vaihdella.

Muita ominaisuuksia: LED-taustavalo, maailmanaika, ajastin, ajanotto, lentotila, hälytys, alhaisen varauksen ilmaisin, virransäästötila sekä ikuinen kalenteri. Kellon rungon leveys on 49,8mm ja paksuus 16,9 mm. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimintetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21610
Brändi Casio
Väri Musta
Sukupuoli Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Materiaali Titaani
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet GPS-aika
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 50
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita