Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle

Sku: 21108

524,00 €
-25%

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle

Lisää kuvia

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle

Tuotekoodi: 21108

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 524,00 €

Hinta: 699,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle on huippu-uutuus Garminilta. Tässä HR laitteessa on tuotu lisäyksenä normaaliin Fenix 3 laitteeseen sykkeenmittaus ranteesta. Sykkeenmittaus on toteutettu optista Elevate sykkeenmittaustekniikkaa käyttämällä. Tämän avulla voit seurata sykettäsi koko päivän ajalta harjoitusten lisäksi. Näin saat myös tarkemmat kalorienkulutustiedot koko päivän ajalta. Tässä pakkauksesssa mukana lisäksi HRM-Run sykevyö, jonka avulla saat tarkemmat tiedot harjoituksistasi, muun muassa juoksudynamiikka tiedot ja VO2 max tiedot. Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle on täydellinen kumppani monipuoliselle urheilijalle ja liikkujalle. Kellossa on erittäin kestävä naarmuuntumaton ja kupera safiirilasi sekä laadukas musta silikoniranneke. Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle on mahtava Outdoor -kello. Laitteessa on loistava akunkesto. Akku kestää GPS tilassa jopa 16 tuntia ja Ultra Trac GPS tilassa jopa 40 tuntia. Asetuksista riippuen akku kestää kellotilassa jopa 3 viikkoa. Kellossa on automaattisesti kalibroituvat (GPS) barometrinen korkeusmittari (korkeus ja ilmanpaine) ja kolmiakselinen sähköinen kompassi. Kuntoharjoitteluun kello tarjoaa reaaliaikaiset suoritustiedot joita ovat muun muassa matka, aika, kalorimäärä, tahti, nopeus, kierrostiedot sekä syke.  Laitteesta löydät myöskin kattavat ominaisuudet vaativien urheilijoiden tueksi. Näitä ominaisuuksia ovat muunmuassa tiedot juoksudynamiikasta, VO2 Max -arvio, voimamittarin lukema pyöräilyä varten, uintitiedot sekä avovesi -että allasuintia varten. Sisäharjoittelussa Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performer Bundle laitteen sisäinen kiihtyvyysanturi antaa matka- ja tahtitiedot sillä GPS harvoin toimii sisätiloissa. Kello tarjoaa monipuoliset tiedot myös laskettelijoille. Lasketellessa näet nopeuden, matkan, ajan, korkeuseron sekä laskukertojen määrän. Laite tunnistaa automaattisesti laskut. Uintitilassa laite tallentaa matkan, tahdin, ajan sekä vetojen määrän. Näiden lisäksi se laskee altaanvälit ja tunnistaa vetojen tyypin ja laskee Swolf -pistemäärän, jolla mitataan uintitehoa.

Näiden ominaisuuksien lisäksi uusia ominaisuuksia suhteessa edellisiin Fenix malleihin ovat seuraavat:

  • GPS+Glonass -satelliittipaikannus, joka toimii haastavassakin ympäristössä. Monisuuntainen GPS/Glonass Exo -teräsantenni on kellon pinnassa.
  • Terävä ja kirkas Chroma -värinäyttö
  • Hyödyntää WLAN-yhteyspisteitä automaattisissa synkronoinneissa Garmin Connect -palveluun ja ohjelmistopäivityksissä.
  • Räätälöitävyys. Kelloa voit räätälöidä lisäämällä siihen sovelluksia, ainutlaatuisia kellotauluja, widgetejä sekä tietokenttiä. Näitä voit ladata Garmin Connect IQ storesta.
  • Vesitiivis 100m asti

1. Suppaus / soututila

Uuden suppaus ja soututilan avulla saat tarkempia tietoja soutaessasi tai supatessasi. Laite laskee vedot, vetojen tahdin ja vetojen pituuden. Laite laskee myös vetojen tehokkuusarvon. Fenix 3 on nyt myös yhdistettävissä useisiin fitnesslaitteisiin.  Garmin connect palvelusta näet tarkat tiedot soutu/suppaus harjoituksistasi.

2. Golf tila

Golf tilan avulla laitteesi antaa perustiedot Golffatessasi. Saat pääsyn yli 40 000 kentän tietoihin. Laite voi käsitellä 1 kenttää kerrallaan. Golf ominaisuuden avulla näet kentällä ollessasi sen millä väylällä olet ja kyseisen väylän par arvon. Näet myös etäisyyden omasta sijainnistasi greenin etulaitaan, takalaitaan ja keskelle. Laite kertoo myös doglegit ja layupit. Tuloksia voit seurata laitteessa olevasta tuloskortista.

3. Toisen sukupolven juoksudynamiikka tiedot

Uudet edistyneemmät ominaisuudet juoksudynamiikan mittaamiseen (Vaatii yhteensopivan HRM-Run/HRM-Tri sykevyön). Laite antaa tietoja juoksusi dynamiikasta, kuten maakosketusajan tasapainosta, askeleen pituudesta, vertikaalisesta suhteesta. Saat tiedot myös anaerobisesta kynnyksestäsi ja rasitusarvostasi. Voit seurata suorituskykyäsi suorituskykymittarin avulla. 

4. Toisen sukupolven älykkäät ilmoitukset ja aktiivisuusseuranta

Saat laitteeseesi ilmoitukset puhelimeen tulevista tapahtumista. Voit hallita Fenixin avulla myös puhelimen kauttaa soivaa musiikkiasi. Puhelimestasi voit käyttää "löydä kelloni" toimintoa kellosi paikantamiseen ja kellostasi voit käyttää "löydä puhelimeni" toimintoa puhelimesi paikantamiseen, kätevää eikö totta. Monipuolisia aktiivisuuden mittausominaisuuksia, uusina mm. kiivettyjen portaiden määrä ja aktiiviset minuutit.

Pakkaus sisältää:

  • Garmin Fenix 3 Sapphire HR ja musta silikoni hihna
  • HRM-Run sykevyö
  • USB -lataus-/datakaapeli
  • verkkovirtalaturi
  • käyttöohje

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21108
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita