Garmin Vivoactive HR

Sku: 21493

249,00 €
-14%

Garmin Vivoactive HR

Lisää kuvia

Garmin Vivoactive HR

Tuotekoodi: 21493

Garmin Vivoactive HR 0 0

Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 249,00 €

Hinta: 289,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Vivoactive HR on tyylikäs ja monikäyttöinen GPS-älykello. Siinä on helppolukuinen värillinen kosketusnäyttö. Vivoactive HR käyttää Elevate-sykkeenmittaustekniikkaa, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta, joten sykevyötä ei tarvita. Syketietoja apuna käyttäen laite laskee kulutetut kalorit ja arvioi suoritusten tehon. Laite tukee monia eri urheilulajeja kuten hiihtoa, juoksua, pöyräilyä ja golfia. GPS-paikannuksen avulla näet eri lajeissa tarvittavat matka- ja nopeustiedot. Vivoactive HR pitää lisäksi sisällään tarvittavat aktiivisuuden mittausominaisuudet aktiivisuuden seurantaan ja kehittämiseen. Se laskee päivittäiset askeleet, kiivetyt kerrokset ja tehominuutit sekä tarkkailee unta ja unen laatua. Laite toimii ladattavalla akulla, joka riittää noin 8 päiväksi kellotilassa. GPS-paikannusta käytettäessa akku kestää noin 13 tuntia. Pakkaukseen kuuluu Vivoactive HR -rannetietokone, data-/latauspidike ja pikaohjekirja. Olemme virallinen Garmin-jälleenmyyjä, joten myönnämme Garmin-tuotteille 2 vuoden takuun.

Sopivan koon valitseminen: normaalikoko sopii ranteisiin joiden ympärys on 137-195mm ja XL-koko ranteisiin joiden ympärys on 162-225mm

Garmin Vivoactive HR synkronoi tiedot automaattisesti Garmin Connect -älypuhelinsovellukseen. Palvelu on aina maksuton. Sovellus oppii tuntemaan sinut ja liikkumistapasi. Se kannustaa sinua liikkumaan, kehuu hyvistä suorituksista ja antaa kullanarvoista palautetta. Saat lisäksi monenlaisia terveysvinkkejä asiantuntijoilta. Vivoactive HR on yhdistettävissä yhteensopivaan mobiililaitteeseen. Saat älykkäät ilmoitukset esimerkiksi puheluista, viesteistä ja sosiaalisen median ilmoituksista. Älyrannekkeen avulla voit hallita musiikkia puhelimesta ja etsiä puhelimen tarvittaessa. Voit muokata rannelaitettasi erinäisillä Connect IQ kaupasta ladattavilla sovelluksilla.

Esimerkkejä lajisovelluksista:

Pyöräily: Laitteen pyöräilysovellus mittaa matkaa, nopeutta, aikaa ja kulutettuja kaloreita. Laite tukee erinäisiä antureita, kuten nopeus-, poljinnopeus- ja poljinantureita.

Uinti: Allasuinnissa laite mittaa uitua matkaa, intervallimatkaa, tahtia sekä vetojen määrää ja tyyppiä. SWOLF toiminnon avulla laite laskee tehokkuutesi. Se laskee yhteen altaanväliin tarvittavan ajan ja vetojen määrän. Intervallilaskuri mahdollistaa harjoituksen keskeytyksen ja saumattoman jatkamisen. Lopuksi voit tarkastella harjoituksesta saatuja yhteenvetotietoja.

Juoksu: Vivoactive HR tukee juoksua sekä sisällä, että ulkona. Tämän mahdollistavat laitteen kiihtyvyysmittari ja GPS toiminnot. Voit määrittää värinähälytyksiä esimerkiksi tahtia, sykettä ja juoksuintervalleja varten. Juoksun jälkeisestä yhteenvedosta näet keskitahdin, kaloritiedot, kokonaisajan ja kokonaismatkan.

Golf: Laitteeseen voit ladata yli 40000 kentän tiedot maksutta. Golf sovellus näyttää viheriönäkymän ja helpottaa pisteiden seurantaa. Laitteessa on lisäsi PinPointer toiminto, joka antaa suuntaohjeita, kun et näe viheriötä. Napin painalluksella saat mitattua lyönnin pituuden.

Soutu: Laite tukee sekä soutua että nyt muodissa olevaa suppailua. Näet kokonaisajan, matkan, tahdin ja vedot yhdellä silmäyksellä sekä vesillä että kuntosalilla.

Laskettelu: Kolmiulotteisen mittaustavan avulla näet matkan ja nopeuden lasketellessa suhteessa leveys- ja pituusasteisiin. 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21493
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita