Garmin Vivosmart 3

Sku: 25682

159,00 €

Garmin Vivosmart 3

Lisää kuvia

Garmin Vivosmart 3

Tuotekoodi: 25682

Garmin Vivosmart 3 0 0

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

159,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Vivosmart 3 on aktiivisuusrannekkeiden ykkönen niin tyyliltään, kuin ominaisuuksiltaankin. Rannekkeesta on tehty todella huomaamaton, sen näyttö pimenee, kun et käytä sitä, joten se sopii tyyliin kuin tyyliin. Rannekkeen leveys on vain 18,5 mm, paksuus vain 9,8mm ja paino noin 20 grammaa. Laitteessa on ladattava litiumioniakku, jossa akunkesto on enintään 5 päivää. Vivosmart 3 aktiivisuusranneketta on saataviila kahta eri kokoa. Normaalikoon ympärysmitta on säädettävissä välille 122-188 mm ja suuren koon ympärysmitta välille 148-215 mm.

Garmin Vivosmart 3 mahdollistaa kuntosi monipuolisen seurannan edistyneen Elevate-rannesykemittaustekniikan ansiosta. Se mahdollistaa ensimmäisenä aktiivisuusrannekkeena maksimaalisen hapenottokyvyn arvioinnin. Se pystyy jopa arvioimaan fyysisen ikäsi, jota pystyt laskemaan säännöllisellä harjoittelulla. Vivosmart 3 seuraa sykettäsi lyöntikohtaisesti, josta käytetään myös nimitystä sykevälivaihtelu. Tämän avulla laite arvioi myöskin stressitasoasi. 

Garmin Vivosmart 3 seuraa tietenkin myös aktviisuuttasi vuorokauden ympäri. Se seuraa muun muassa askeleita, kulutettuja kaloreita, noustuja kerroksia ja tehominuutteja. Move IQ tunnistaa automaattisesti erilaiset harjoitustyypit, kutn pyöräilyn ja uinnin. Voimaharjoittelussa Vivosmart 3 tallentaa lisäksi toistot, sarjat, harjoitukset ja lepoajat. 

Garmin Vivosmart 3 aktiivisuusrannekkeen voit lisäksi yhdistää älypuhelimeesi. Näin saat käyttöösi älykkäät ilmoitukset tekstiviesteista, puheluista ja sähköposteista suoraan rannekkeeseen. Voit myös käyttää rannelaiteet etsi puhelin toimintoa ja säätää musiikkia puhelimestasi aktiivisuusrannekkeen kautta. Yhdistämällä Vivosmart 3 laitteen Garmin Connect -palveluun voit tarkastalle kaikkea laitteen keräämää dataa ja jakaa sitä ystäviesi kanssa.

Pakkauksessa:

  • Garmin Vivosmart 3
  • lataus-/datakaapeli
  • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25682
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita