Garmin Vivosmart HR+

Sku: 21953

199,00 €
-17%

Garmin Vivosmart HR+

Lisää kuvia

Garmin Vivosmart HR+

Tuotekoodi: 21953

Garmin Vivosmart HR+ 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 199,00 €

Hinta: 239,00 €

Tuotekuvaus

Garmin Vivosmart HR+ on pieni ja kätevä ranteesta mittaava sykemittari, joka sisältää myös aktiivisuusrannekeominaisuudet sekä GPS seurannan. Laite on tällä hetkellä markkinoiden pienin laite, joka mittaa sykettä ranteesta ja sisältää tämän lisäksi myös GPS vastaanottimen. Vivosmart HR+ laitetta on saatavilla mustana, sinisenä ja violettina versiona. Näissä versioissa rannekkeen pituus on säädettävissä välillä 136-192mm.  Mustasta väristä on saatavilla myös XL kokoa, jossa hihna on säädettävissä välillä 180-224mm. Laitteessa on kosketusnäyttö, jonka koko 25,3 x 10,7mm. Garmin Vivosmart HR+ mittaa sykettä ranteesta ympäri päivän, joten voit harjoitella ilman epäkäytännöllistä sykevyötä.  Laite laskuu myös kulutettut kalorit syketietojen avulla. GPS toiminto mittaa nopeutta ja matkaa kuntoilun aikana. Voit myös käyttää ranneketta uidessa sillä se on vesitiivis.

Garmin Vivosmart HR Plus toimii myös älyrannekkeena ja sisältää useita käytännöllisiä ominaisuuksia. Voit yhdistää Vivosmart HR+ laitteen älypuhelimeen ja tarkastella aktiivisuustuloksiasi. Voit myös esimerkiksi selata musiikkia rannekkeen avulla tai etsiä kadonneen puhelimen. Garmin Vivosmart HR+ synkronoi itsensä älypuhelimesi kanssa ja vaihtaa tietoja koko päivän ajan. Tietosi päivittyvät automaattisesti Garminin maksuttomaan Garmin Connect verkkopalveluun, jossa voit tallentaa, jakaa ja suunnitella suorituksiasi. 

Garmin Vivosmart HR+ tarjoaa paljon apuja aktiivisuuden seurantaan. Se mittaa askel- ja kalorimäärien lisäksi myös kiivettyjä kerroksia. Tämän mahdollistaa sisäänrakennettu barometrinen korkeusmittari. Laite mittaa lisäksi suoritustehoasi. Vivosmart HR+ oppii hetkessä päivittäisen aktiivisuustasosi ja alkaa asettaa sinulle tavoitteita aktiivisuuden kohottamiseksi. Saavutettuasi tavoitteita laite pikkuhiljaa nostaa seuraavan päivän tavoitetta ja täten kannustaa aktiivisempaan elämäntapaan. Jos olet liian kauana liikkumatta muistuttaa ranneke siitä värinähälytyksellä. Garmin tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu.

Pakkaus sisältää:

  • Garmin Vivosmart HR+
  • Lataus-/datapidike
  • Oppaat

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21953
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita