Michael Kors Pyper MK2748

d:Michael Kors Pyper MK2748 -rannekello on muotoilultaan hyvin perinteinen ja ennen kaikkea selkeälukuinen. Punakullan värisin indeksein koristeltua kellotaulua kiertävät kirkkaat kristallit. Kellon ranneke (18 mm) on nahkaa ja runko (38 mm) ruostumatonta terästä. Katso myös malliston muut upeat värivaihtoehdot! Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32837

;
199,00 €

Michael Kors Pyper MK2748

Michael Kors Pyper MK2748

Tuotekoodi: 32837

Michael Kors Pyper MK2748 0 0

Väliaikaisesti loppu

199,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors Pyper MK2748 -rannekello on muotoilultaan hyvin perinteinen ja ennen kaikkea selkeälukuinen. Punakullan värisin indeksein koristeltua kellotaulua kiertävät kirkkaat kristallit. Kellon ranneke (18 mm) on nahkaa ja runko (38 mm) ruostumatonta terästä. Katso myös malliston muut upeat värivaihtoehdot!

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32837
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn MK2748

Pieni hetki