Seiko Astron SSE060J1 Novak Djokovic Limited Edition

Sku: 19569

2 090,00 €

Seiko Astron SSE060J1 Novak Djokovic Limited Edition

Lisää kuvia

Seiko Astron SSE060J1 Novak Djokovic Limited Edition

Tuotekoodi: 19569

Seiko Astron SSE060J1 Novak Djokovic Limited Edition 0 0

Loppu varastosta

2 090,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Astron SSE060J1 Novak Djokovic Limited Edition mallia on valmistettu rajoitettu 3000kpl erä josta vain muutama saatiin Suomeen. Se on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Malli on uusi 3 sukupolven astron kello kaksoisaika toiminnolla jossa koneistona Seiko Cal. 8X53. Kello on valmistettu Novak Djokovicin ja Seikon yhteistyön kunniaksi. Ainoastaan hyvin erityinen kello on tarpeeksi arvokas kuvastamaan Seikon ja Novakin läheistä yhteistyötä, ja voimmekin kiistattomasti sanoa, että Seiko Astron SSE060J1 vastaa kaikkiin odotuksiin. Kellon takakannessa on kaiverrettuna Novak Djokovicin nimmari ja kellon sarjanumero. Kellon mukana tulee tyylikäs Limited Edition rasia, joka on suunnniteltu ainoastaan tälle kellosarjalle.

Seiko Astron kellot pysyvät siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Seiko SSE060J1 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Tähän malliin voit lisäksi asettaa myös toisen aikavyöhykkeen ajan. Voit siis asettaa kelloon kotimaan ajan toiseen näyttöön ja kohdemaan ajan toiseen. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SSE060J1 Novak Djokovic kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta, punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kellon tyylikästä ruskeahtavaa taulua suojaava lasi on safiirilasia, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel, eli aikakehä on valmistettu mustasta keramiikasta. Kellon ranneke on valmistettu laadukkaasta ruskeasta nahasta jossa on tuplapainimella varustettu taittolukko. Kello on 100m/10atm vesitiiivis. Kellon rungon leveys on 45mm ja paksuus  noin 13mm.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 19569
Brändi Seiko
Väri Ruskea
Sukupuoli Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet GPS-aika
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 45
Rungon väri Punakulta
Taulun väri Ruskea
Vesitiiveys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin