Seiko Chronograph SRW810P1

d:Seiko Chronograph SRW810P1 -rannekello on kaunis ja todella käytännöllinen ajan näyttäjä! Kellon runko on valmistettu hopean värisestä ja punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä sekä tummansininen krokotiilikuvioitu ranneke on aitoa vasikan nahkaa. Kauneuden kruunaa safiirilasilla ja zirkonia-kivillä koristeltu tummansininen kellotaulu. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös ajanotto 60 minuuttiin saakka, erillinen sekuntiosoitin, 24h näyttö sekä päivyri. Kellon rungon leveys on 35.5mm ja paksuus 10.2mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 20mm. Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30196

;
479,00 €
Seiko Chronograph SRW810P1 5 1
    • Seiko Chronograph SRW810P1 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Chronograph SRW810P1

Seiko Chronograph SRW810P1

Tuotekoodi: 30196

Seiko Chronograph SRW810P1 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

479,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Chronograph SRW810P1 -rannekello on kaunis ja todella käytännöllinen ajan näyttäjä! Kellon runko on valmistettu hopean värisestä ja punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä sekä tummansininen krokotiilikuvioitu ranneke on aitoa vasikan nahkaa. Kauneuden kruunaa safiirilasilla ja zirkonia-kivillä koristeltu tummansininen kellotaulu. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös ajanotto 60 minuuttiin saakka, erillinen sekuntiosoitin, 24h näyttö sekä päivyri. Kellon rungon leveys on 35.5mm ja paksuus 10.2mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 20mm. Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30196
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SRW810P1

Pieni hetki