Seiko Solar SUP427P1

d:Seiko Solar SUP427P1 on kaunis nelikulmainen ja pienikokoinen korukello, jossa on klassinen ilme ja pitkä paristoton käyntiaika. Rungon leveys on 25 mm, mikä tekee kellosta huomaamattoman ranteessa, ja kellotaulussa on helmiäisviimeistely ja roomalaiset numerot. Tyylikäs ilme on viimeistelty 40 kappaleen Swaroski-kristalliupotuksella. Kellon kestävä solar-koneisto latautuu valosta, ja täyteen ladattuna kellossa on n. 12 kk käyntivara. Kaikilla Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37213

;
284,00 €
-25%

Seiko Solar SUP427P1

Seiko Solar SUP427P1

Tuotekoodi: 37213

Seiko Solar SUP427P1 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

379,00 €

284,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Solar SUP427P1 on kaunis nelikulmainen ja pienikokoinen korukello, jossa on klassinen ilme ja pitkä paristoton käyntiaika. Rungon leveys on 25 mm, mikä tekee kellosta huomaamattoman ranteessa, ja kellotaulussa on helmiäisviimeistely ja roomalaiset numerot. Tyylikäs ilme on viimeistelty 40 kappaleen Swaroski-kristalliupotuksella. Kellon kestävä solar-koneisto latautuu valosta, ja täyteen ladattuna kellossa on n. 12 kk käyntivara. Kaikilla Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37213
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 25 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SUP427P1

Pieni hetki