Skagen SKW2726 Karolina

d:Skagen SKW2726 Karolina on erittäin viehättävä ilmestys. Kellon kauniin valkoista kellotaulua kiertävät hillityt viivaindeksit sekä upeasti valonsäteissä kimaltava kehä. Tämä malli on muodoiltaan hoikka ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon mitat ovat 38x7 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Kaikille Skagen -tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33334

;
125,00 €
    • Skagen SKW2726 Karolina on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen SKW2726 Karolina

Skagen SKW2726 Karolina

Tuotekoodi: 33334

Skagen SKW2726 Karolina 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

125,00 €

Tuotekuvaus

Skagen SKW2726 Karolina on erittäin viehättävä ilmestys. Kellon kauniin valkoista kellotaulua kiertävät hillityt viivaindeksit sekä upeasti valonsäteissä kimaltava kehä. Tämä malli on muodoiltaan hoikka ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon mitat ovat 38x7 mm ja rannekkeen leveys 14 mm.

Kaikille Skagen -tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33334
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn SKW2726

Pieni hetki