Smartcaze Luxury Black käyntikorttikotelo

d:Smartcaze Luxury Black käyntikorttikotelo on tyylikäs kotelo käyntikorteillesi. Kotelon kääntyvä lippaosa on mustaa nahkaa ja kotelon runko terästä. Alligaattorikuvioitua mustaa nahkaa runsas tila käyntikorteille ulkomitat: 97 x 66 x 13mm Voimme kaivertaa veloituksetta käyntikorttikotelon etureunaan esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 50 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34131

;
29,90 €

Smartcaze Luxury Black käyntikorttikotelo

Smartcaze Luxury Black käyntikorttikotelo

Tuotekoodi: 34131

Smartcaze Luxury Black käyntikorttikotelo 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,90 €

Tuotekuvaus

Smartcaze Luxury Black käyntikorttikotelo on tyylikäs kotelo käyntikorteillesi. Kotelon kääntyvä lippaosa on mustaa nahkaa ja kotelon runko terästä.

  • Alligaattorikuvioitua mustaa nahkaa
  • runsas tila käyntikorteille
  • ulkomitat: 97 x 66 x 13mm

Voimme kaivertaa veloituksetta käyntikorttikotelon etureunaan esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 50 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34131
Brändi Smartcaze
Kaiverrus 50
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki