Monthly Archives: July 2020

 1. Esittelyssä: Seiko 5 Sports 2020

  Seiko 5 Sports harmaa nato

  Vuoden 2019 loppupuolellla Seiko julkaisi uuden Seiko 5 Sports -mallistonsa, joka tunnetaan fanien keskuudessa myös 5KX -nimellä. Varsin monipuolisen Seiko 5 Sports -perheen kelloja yhdistää niiden pelkistetty, helposti lähestyttävä muotoilu ja laatuun nähden varsin edullinen hinta. Sporttisen viimeistelyn tuo kello neljästä löytyvä kruunu. Nyt kesän 2020 alussa pidetty sarja sai jälleen jatketta. Tutustu uutuuksiin täältä >

  Read more »
 2. Keskisen Kello suosittelee - Aleksin kellopoiminnat

  kellokollaasi

  Juuri oikean kellon löytäminen voi olla välillä varsin vaikeaa, oli se sitten tarkoitettu itselle tai lahjaksi. Kun ottaa sen lisäksi vielä huomioon, että meillä Keskisen Kellolla on Suomen laajin valikoima, voi koko valikoiman läpikäynti tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Siksi pyydettiin meidän Aleksia jakamaan muutamia henkilökohtaista suosikkeja valikoimastamme. Nämä poiminnat ovat siis täysin subjektiivisella otteella valittuja, mutta Aleksi perustelee jokaisen valinnan kohdalla lyhyesti, mitkä piirteet juuri siinä kellossa häntä säväyttävät. Saamme kiittää Aleksia pitkälti jokaisesta blogimme kello-aiheisesta artikkelista. Aleksilla on kellot hallussa, ja se näkyy myös hänen valinnoissaan. Annetaan sana siis Aleksille:

  Read more »
 3. Rannekelloon metalli- vai nahkaranneke?

  citizen ja seiko-kello

  Kiista metalli- ja nahkarannekkeiden paremmuudesta on kellomaailmassa vähintään yhtä vanha sekä syvälle juurtunut kuin kiista siitä, kummassa kädessä kelloa tulisi pitää. Tässä artikkelissamme vertailemme molempia mittelöitsijöitä eri osa-alueilla ja jaamme yhden pisteen kunkin osa-alueen “voittaneelle” kilpailijalle. Artikkelin lopussa paljastamme leikkimielisen kilpailumme tuloksen sekä kruunaamme voittajan.

  Read more »
 4. TOP 5 naisten kelloa ja korua juuri nyt

  Kellosuosikit 2020

  Laajasta valikoimasta on hyvä aina välillä nostaa esille muutamat suosikit. Tässä sarjassa jaetaan tämän hetken kello- ja korusuosikit! Mitkä 5 kelloa ja korua miellyttävät juuri nyt markkinointi-tiimimme Emman silmää?

  Read more »
payments-logo
2020 All rights reserved.