Diesel DZ7269 Little Daddy on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7269 Little Daddy

339,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
9210

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Tämä kello on tarkoitettu miehille eikä Mikki-hiirille! Diesel DZ7269 Little Daddy rannekello on supersuosittujen Diesel Big Daddy ja Mr. Daddy rannekellojen "pikkuveli". Kellon runko on hieman pienemmän kokoinen, sillä se on leveydeltään "vain" 51mm, ja nuppien kanssa 60mm. Sen rungon paksuus on 13mm ja rannekkeen leveys on 24mm. DZ7269 Little Daddy sopii hyvin matkustaville ihmisille, sillä se voidaan asettaa käymään kahden eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 2 erillistä kelloa! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri ominaisuudet. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa
Lisätietoja
SKU 9210
Brändi Diesel
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 51
Rungon leveys 51 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Harmaa, Ruskea, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7269

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.