Kalevala Koru Lumihiutale korvakorut 6826

d:Kalevala Koru Lumihiutale 6826 tappikorvakorut ovat valmistettu hopeasta, niiden pituus on noin 4 cm ja lumihiutaleiden halkaisija on noin 13mm. Korvakorut ovat monikäyttöiset, koska roikkuvat lumihiutale helat on irrotettavissa. Tämä irroitettava hela on yhdistettävissä Lumihiutale kaulakoruun. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Terhi Koiviston suunnittelemat Lumihiutale korvakorut ovat Kalevala Korun kauneimpia koruja. Ne kuuluuvat Trendi-mallistoon ja saavat muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Lumihiutale sarja on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Sku: 1197

;
82,00 €
Kalevala Koru Lumihiutale korvakorut 6826 5 8

Kalevala Koru Lumihiutale korvakorut 6826

Kalevala Koru Lumihiutale korvakorut 6826

Tuotekoodi: 1197

Kalevala Koru Lumihiutale korvakorut 6826 5 8

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

110,00 €

82,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Lumihiutale 6826 tappikorvakorut ovat valmistettu hopeasta, niiden pituus on noin 4 cm ja lumihiutaleiden halkaisija on noin 13mm. Korvakorut ovat monikäyttöiset, koska roikkuvat lumihiutale helat on irrotettavissa. Tämä irroitettava hela on yhdistettävissä Lumihiutale kaulakoruun. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Terhi Koiviston suunnittelemat Lumihiutale korvakorut ovat Kalevala Korun kauneimpia koruja. Ne kuuluuvat Trendi-mallistoon ja saavat muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Lumihiutale sarja on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1197
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki