Kalevala Koru Uutuudet

3 tuotetta

3 tuotetta

Kalevala Korun uutuuskorut

Täältä löydät huippusuositun Kalevala Korun uutuuskorut. Kalevala Korun uutuudet esitellään tavanomaisesti kaksi kertaa vuodessa. Vuosittain Kalevala Koru julkaisee noin kymmenen toinen toistaan ihanampaa uutuuskorusarjaa, joista yleensä viisi esitellään keväällä ja viisi syksyllä. Tutustu Kalevala Korun uutuuskoruihin, ja tilaa ne nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella.

Syksyn 2017 uutuudet

Syksyn 2017 uutuusmallistossa on ammennettu inspiraatiota Kalevala Korun Kesyttämätöntä kauneutta -filmistä. Kampanjan tarkoituksena on kannustaa olemaan oma itsensä ja toteuttamaan omia unelmiaan. Kalevala Korun syksyn 2017 uutuusmallisto pitää sisällään viisi täysin uutta korusarjaa.

Yksi syksyn ehdottomasti odotetuimmista uutuuksista on Roosa Nauha 2017 -korusarja. Tämän vuoden Roosa Nauha -koruksi valikoitui vaaleanpunaisella kivellä koristeltu Naisen ääni -korusarja. Elina Makkosen suunnittelemissa Fokus-koruissa on yhdistetty hopeaa ja mustaa onyksiä. Fokus edustaa klassisen kaunista korua, jonka tarkoituksena on muistuttaa elämän tärkeimmistä asioista. Miehille suunnatun Tahto-korusarjan myynnillä halutaan tukea Pekka Hyysalon perustaman FightBackin toimintaa. Tahto-korut on Taru Harmaala Chaloffin käsialaa, ja niiden design uhkuu lujaa asennetta. Iloa symboloiva Riemu-korusarja on suunniteltu niin nuorten kuin aikuistenkin käytettäväksi. Ajaton design ja moderni muotoilu luovat unohtumattomia yksityiskohtia koruihin. Antonio Mazzamauron suunnittelema Melodie-korusarja on selkeästi syksyn 2017 uutuuskoruista juhlavin. Vaaleansinisellä zirkonialla ja makeanveden helmellä koristeltu hopeakoru viimeistelee juhlapukeutumisesi. Osana Kalevala Korun 2017 syyskokoelmaa on myös Haave-korut, jotka ovat nyt saatavilla myös kultaisena!

payments-logo
2020 All rights reserved.