Huawei Watch GT2

1 tuote

Huawei Watch GT2 -sarja - älykello, joka on monipuolinen ja tyylikäs arjen avustaja

Katso nyt myös uusi Huawei Watch GT 4. Huawei Watch GT2 älykello helpottaa arkeasi, voit esimerkiksi soittaa puheluita, seurata aktiivisuuttasi sekä hyödyntää sisäänrakennettua valmennustoimintoa terveydestäsi huolehtimiseen. Huawei Watch GT2 älykello tuo omistajalleen käyttömukavuutta tukemalla tekstiviestien, sähköpostin, kalenterin ja sosiaalisen median sovellusten ilmoituksia. Voit käyttää myös muita ominaisuuksia, kuten sään seurantaa, herätyskelloa, ajastinta ja paljon muuta. Älykellotoimintojen lisäksi Huawei Watch GT2 sisältää myös urheilukellon ominaisuuksia. Sen kanssa pysyt ajan tasalla kuntosi kehittymisestä seuraamalla askeltesi määrää, poltettuja kaloreita, seisomaan nousujen määrää ja keskipitkän tai korkean intensiteetin harjoitusten kestoa.

Päivitetty Huawei Watch GT2 Pro älykello - lisää urheilullisuutta

Huawei Watch GT2 Pro on kuin perusmallin isoveli, jossa on näyttävä muotoilu ja erinomainen suorituskyky. Kellossa vaikuttavat ominaisuudet sisältävät esimerkiksi jopa kahden viikon akunkeston, uudet hiihto- ja lumilautailutilat ja veren happipitoisuuden rekisteröimisen liikunnan aikana. Tässäkin kellossa on Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa puheluiden vastaanottamisen suoraan ranteeseen. Lisäksi Pro-mallisen älykellon lataus toimii langattomasti, joka lyhentää latausaikaa.

Huawei Watch GT2 - FAQ

Miten Huawei Watch GT2 seuraa untasi?

Heikkolaatuinen uni on monille ongelma. HUAWEI TruSleep™ 2.0 seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä, minkä lisäksi se määrittää big data -analytiikan perusteella unenlaadun tason. Se hyödyntää Huawein tekoälyteknologiaa tarjotakseen käyttäjille tietoa ja kehitysehdotuksia unenlaadun parantamiseksi.

Onko Huawei Watch GT2 yhteensopiva iPhonen kanssa?

Kyllä, Huawei Watch GT2 älykelloa voi käyttää Apple iPhone puhelimen kanssa, kunhan iPhonen käyttöjärjestelmäversio on iOS 9.0 tai uudempi. Ainut toiminto, joka toimii vai Android puhelimien kanssa on musiikinhallinta kellon avulla.

Minkä kokoinen Huawei Watch GT2 älykello on?

Huawei Watch GT2 tulee kahdessa eri koossa. Pienempi pyöreämpi malli on rungonleveydeltään 42 mm ja isomman hieman kulmikkaamman mallin runko on 46 mm leveä. Huawei Watch GT2 Pro -mallilla on myös vähän isompi 46 mm leveä runko.

Mitä eroa on Huawei Watch GT2 ja GT2 Pro:lla?

Kuten mainittu Huawei Watch GT2 Pro on rungoltaan isompaa kokoa edustava ja se on myös noin 10g edeltäjäänsä painavampi. GT2 Pro on myös rakenteeltaan laadukkaampi. Pro -mallin näyttö on safiirilasia ja runko titaania keraamisella takaosalla.