Polar Loop 2 Aktiivisuusrannekkeet

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Polarin huikean suosittu Loop -tuotesarja saa uuden tulokkaan, kun Polar Loop 2 -aktiivisuusranneke saapuu markkinoille. Se tuo tullessaan kaksi uutta tyylikästä väriä, vaaleanpunaisen ja valkoisen. Uusina ominaisuuksina Loop 2 -aktiivisuusmittareissa on unen laadun ja määrän seuranta sekä värinähälytys, joka aktivoituu kun on aika lähteä liikkumaan, tai kun puhelimeesi saapuu puhelu, sähköposti tai tekstiviesti. Se muistuttaa myös kalenterimerkinnöistäsi ja herättää sinut halutessasi aamuisin.

Polar Loop 2 Aktiivisuusmittari

Polar Loop 2 on tyylikäs ja sporttinen aktiivisuusranneke jokapäiväiseen aktiivisuuden seurantaan. Laite mittaa fyysisen aktiivisuutesi lisäksi myös unesi laadun ja määrän. Sen pehmeän silikonirannekkeen vuoksi se sopii loistavasti ympärivuorokautiseen käyttöön. Loop 2 -aktiivisuusmittarin led-valoista koostuvasta näytöstä näet kätevästi askeleesi, kuluttamasi kalorit ja kellonajan. Se kertoo näppärällä värinähälytyksellä, koska sinun on aika aktivoitua, ja lähteä liikkeelle. Se siis patistaa sinua liikkumaan, jotta saavuttaisit päivittäisen aktiivisuustavoitteesi. Värinähälytys ja näytön valot kertovat sinulle myös kun puhelimeesi tulee puhelu, tekstiviesti tai sähköposti, tai kun puhelimesi kalenteriin on asetettu kalenterihälytys. Värinähälytyksen avulla ranneke toimii myös kätevänä herätyskellona!

Muunna Polar Loop 2 sykemittariksi

Polar Loop 2 -aktiivisuusrannekkeesta saa kätevästi myös sykemittarin ostamalla lisävarusteena saatavilla olevan H7-sykevyön. Kun treenaat sykevyön kanssa, pystyt tarkastelemaan harjoituksesi vaikutusta Polar Flow -mobiilisovelluksessa tai -verkkopalvelussa treenin jälkeen. Saat esimerkiksi tietää polttaako harjoitus rasvaa vai kohottaako se pikemminkin kuntoa. Polar Flow:n avulla voit myös seurata päivä-, viikko- ja kuukausikohtaista edistymistä. Palvelu antaa palautetta käyttäjän aktiivisuuden kehittymisestä ja terveysvaikutuksista.


2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.