Pandora Crown O Silver 797401 hela

d: Pandora Crown O Silver 797401 -hela on majesteettinen ilmestys. Tämä pieni mutta ylväs hela tekee korusta kuin korusta hetkessä astetta ylellisemmän. Silver-malli on nimensä mukaisesti hopeinen. Saatavilla myös punakullan värisenä. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32233

;
39,00 €

Pandora Crown O Silver 797401 hela

Pandora Crown O Silver 797401 hela

Tuotekoodi: 32233

Pandora Crown O Silver 797401 hela 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

39,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandora Crown O Silver 797401 -hela on majesteettinen ilmestys. Tämä pieni mutta ylväs hela tekee korusta kuin korusta hetkessä astetta ylellisemmän. Silver-malli on nimensä mukaisesti hopeinen. Saatavilla myös punakullan värisenä.


Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32233
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela
Teema Kivettömät, Sadut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 797401

Pieni hetki