Seiko SNE489P1 Solar

d:Seiko SNE489P1 Solar -kellossa on selkeä musta kellotaulu. Kello saa käyntivoimansa valosta, jota laitteen tehokkaat aurinkokennot varastoivat kellon akkuun. Kellotaulusta löytyy lisäksi päivyri. Tässä mallissa kellotaulu on musta ja ranneke rungon tapaan ruostumatonta terästä. Hardlex-mineraalilasi, 100 m vesitiiveys sekä laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. 42mm runko kätkee sisäänsä laadukkaan V157-kaliiperin koneiston, joka toimii ilman valonlähdettäkin moitteetta peräti 6 kuukautta akun ollessa täynnä. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34168

;
249,00 €

Seiko SNE489P1 Solar

Seiko SNE489P1 Solar

Tuotekoodi: 34168

Seiko SNE489P1 Solar 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

249,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SNE489P1 Solar -kellossa on selkeä musta kellotaulu. Kello saa käyntivoimansa valosta, jota laitteen tehokkaat aurinkokennot varastoivat kellon akkuun. Kellotaulusta löytyy lisäksi päivyri.

Tässä mallissa kellotaulu on musta ja ranneke rungon tapaan ruostumatonta terästä. Hardlex-mineraalilasi, 100 m vesitiiveys sekä laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. 42mm runko kätkee sisäänsä laadukkaan V157-kaliiperin koneiston, joka toimii ilman valonlähdettäkin moitteetta peräti 6 kuukautta akun ollessa täynnä. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34168
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SNE489P1

Pieni hetki