Suunto Ambit3 Run White

Sku: 17297

179,00 €

Suunto Ambit3 Run White

Lisää kuvia

Suunto Ambit3 Run White

Tuotekoodi: 17297

Suunto Ambit3 Run White 0 0

Loppu varastosta

Special Price 179,00 €

Hinta: 249,00 €

Tuotekuvaus

Tämän Suunto Ambit3 Run pakkauksen mukana ei tule sykevyötä! Jos tarvitset paketin joka sisältää sykevyön niin klikkaa tästä.

Suunto Ambit3 Run White on täydellinen kumppani aktiiviselle juoksijalle. Se sisältää täydellisen paketin työkaluja juoksijalle. Suunto Ambit3 Run White on yhdistettävissä mobiililaitteeseesi ja Suunto Movescount App -sovellukseen yhdistettäessä se tarjoaa laajan paketin lisäominaisuuksia. Voit esimerkiksi vastaanottaa ääniohjausta harjoituksen aikana ja muokata puhelimen kautta asetuksia helposti missä vain. Harjoituksen jälkeen voit tarkastella suoritustasi ja jakaa sen muiden ihmisten kanssa. Laite on yhteensopiva Suunnon uuden Smart Sensor sykevyön, joka toimii bluetooth smart tekniikalla ja se mittaa myös uintisykkeesi (HUOM! Ei sisälly pakkaukseen).

Suunto Ambit3 Run White sykemittari sisältää paljon eri ominaisuuksia. Siinä on GPS, jonka avulla laite mittaa nopeutta, matkaa, vauhtia ja korkeutta. Laitteen akku kestää 15 tuntia jos GPS päivittää joka 5 sekunti ja 100 tuntia jos päivitysväli on minuutti. Voit navigoida laitteen avulla reittiä ja tulla takaisin käyttämällä reitti takaisin toimintoa. Näet laitteesta myös juoksun askeltiheyden ja liikuntasuoritukseen perustuvan palautumisajan. Voit yhdistää sykemittarin mobiililaitteeseesi ja voit jakaa harjoitustietosi välittömästi Movescount sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit myös mukauttaa kelloa liikkuessasi, saat ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä ja muista push-ilmoituksista kelloosi. Voit tämän lisäksi ottaa harjoitellessasi kuvia puhelimellasi ja tällöin movescount lisää kuvaan nopeutesi, kuljetun matkan ja muita tietoja.

Pakkaus sisältää:

  • Suunto Ambit3 Run White
  • USB-kaapeli
  • pikaopas
  • takuutiedote

Suunto Movescount-mobiiliapplikaation kanssa yhteensopivat mobiililaitteet:

  • iPad 3rd generation tai uudempi, iPad Mini ja iPad Air
  • iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 ja 6+
  • iPod Touch 5th Generation
  • Android käyttöjärjestelmä 4.3 ja uudemmat versiot

Tekniset tiedot

Tuotenumero 17297
Brändi Suunto
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita