Arkisto kuukausittain: : lokakuu 2020

  1. Paras Coros urheilukello vuonna 2020 - vertailu

    Coros Apex Pro watch

    Coros on suhteellisen uusi tulokas urheiluteknologiamarkkinoilla, joka on lyhyessä ajassa onnistunut vangitsemaan monen harrastajan huomion. Millainen on tämä uusi urheilukelloja valmistava brändi, jonka GPS-kellot eivät kalpene alan kokeneimpien nimien kuten Garmin, Suunto ja Polar rinnalla. Tässä artikkelissa esittelemme valikoimamme Coros-kellot ja selvitämme miksi jokaisen urheilijan kannattaa ottaa tämä brändi harkintaan.

    Coros VERTIX -kello on brändin uusin tulokas, jonka myöstä Coroksen valikoima koostuu nyt kolmesta laadukkaasta GPS urheilukellomallistosta. Mutta mikä Coros kello on paras? Paperilla uusi Coros VERTIX on selkeä voittaja. Kello tarjoaa äärettömän monipuolisen kattauksen toimintoja ja ultra-pitkäkestoisen akun. Toisaalta jokaisella meistä on omat mieltymyksemme kellon toimintojen ja muotoilun suhteen.

    Tämän Coros vertailun tavoitteena o

    Lue lisää »
  2. 5 syytä hankkia lasten älykello

    Xplora 4 kello lapsen ranteessa

    Moni vanhempi hankkii lapselle ensimmäisen puhelimen, kun lapsi aloittaa koulun. Mutta mitä jos puhelimen korvaisikin astetta näppärämmällä älykellolla? Lasten älykello on lapsille suunniteltu helppokäyttöinen laite, joka sopii vauhdikkaaseen elämän rytmiin. Vasta hiljattain Suomeen rantautuneet lasten älykellot ovat olleet maailmalla suosiossa jo muutaman vuoden. Eikä syyttä! Tähän artikkeliin olemme keränneet 5 syytä, miksi lasten älykello on kannattava ostos.

    1. Lasten älykello tuo turvaa ja mielenrauhaa

    Älykello tuo arkeesi vanhempana uudenlaista turvaa ja mielenrauhaa. Laita lapsellesi viesti, kun on aika tulla kotiin, tai soita hänelle helposti kellon välityksellä. Siinä missä puhelin unohtuu helposti repun pohjalle leikkien aikana, on älykello aina lapsesi ulottuvilla hänen ranteellaan. Lasten älykelloista löytyy usein puhelinluettelo, johon voit tallentaa hänelle tärkeimmät puhelinnumerot. Näin lapsesi voi myös helposti ottaa yhteyttä sinuun. Suurin osa ma

    Lue lisää »
  3. Polar Vantage V2 - Huippuluokan urheilukello

    Uusi Polar Vantage V2 urheilukello on vihdoin täällä! Polar Vantage V:n julkaisusta on tässä välissä vierähtänyt jo kaksi vuotta ja moni onkin malttamattomana odotellut suositulle Vantage-mallistolle jatketta. Polar Vantage V2 on kuin edeltäjänsä, mutta parempi! Miten uusi malli eroaa vanhasta Vantagesta, entä millä tavoin Vantage V2 eroaa aiemmin tänä vuonna julkaistusta Polar Grit X -kellosta? Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken mitä sinun tulee tietää!

    Lue lisää »
  4. Vertailu: Apple Watch SE vs Apple Watch 3

    Apple Watch kiinnostaa mutta hintalappu kirpaisee? Siinä missä nämä älykellot ovat aiemmin edustaneet vain astetta kalliimpien älykellojen kategoriaa, on Apple Watch -kellot nyt myös saatavilla astetta edullisempaan hintaan. Juuri julkaistu Apple Watch SE ja hieman vanhempi, mutta yhä kilpailukykyinen Apple Watch Series 3 edustavat tästä lähtien Apple Watch -kellojen edullisempaa hintaluokkaa. Mutta kumpi näistä malleista kannattaa valita? Tässä artikkelissa selvitämme mitä eroa Apple Watch SE ja Apple Watch Series 3 -kellojen välillä oikein on. Kokosimme sinulle kattavan tietopaketin, ja keräsimme kellojen tärkeimmät ominaisuudet kätevään vertailutaulukkoon.

    Lue lisää »

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.