Kalevala Koru My SAAGA hela Kalevankarhu 6843/3

d:Kalevala Koru My SAAGA Kalevankarhu 6843/3 helaan saat meiltä kaiverruksen veloituksetta. Voimme kaivertaa helan taakse juuri sinulle tärkeän viestin. My Saaga on Kalevala Korun laadukas keräilykorusarja, jonka ideana on nahkanauhaan kerättävät hopeiset ja pronssiset helat. Nahkanauhaa voi käyttää kaulassa, tai ranteessa kaksinkerroin. Nahkanauha on ostettava erikseen. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta alkuperäisessä lahjapakkauksessa.Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 4539

;
49,00 €
    • Kalevala Koru My SAAGA hela Kalevankarhu 6843/3 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru My SAAGA hela Kalevankarhu 6843/3

Kalevala Koru My SAAGA hela Kalevankarhu 6843/3

Tuotekoodi: 4539

Kalevala Koru My SAAGA hela Kalevankarhu 6843/3 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru My SAAGA Kalevankarhu 6843/3 helaan saat meiltä kaiverruksen veloituksetta. Voimme kaivertaa helan taakse juuri sinulle tärkeän viestin. My Saaga on Kalevala Korun laadukas keräilykorusarja, jonka ideana on nahkanauhaan kerättävät hopeiset ja pronssiset helat. Nahkanauhaa voi käyttää kaulassa, tai ranteessa kaksinkerroin. Nahkanauha on ostettava erikseen. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 4539
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki