My SAAGA hela, hannunvaakuna 6840/2, pronssi

d:Kalevala Koru My Saaga 6841/6 Hannunvaakuna hela on valmistettu kullanhohtoisesta, kirkkaasta pronssista. Hannunvaakuna suojelee pahalta. Yhdestä nauhasta muodostuva kuvio synnyttää suojaavan voiman, jonka mahtiin uskoi muinoin koko pohjoinen Eurooppa. Kaikki Kalevala Koru My SAAGA korut toimitetaan postikuluitta.  My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi nahkaisesta nauhasta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeasta ja pronssista valmistetuista heloista. Nahkanauha pujotetaan helojen läpi, ja näin jokainen voi muodostaa itselleen omanlaisensa korun.

Sku: 7077

;
29,00 €
My SAAGA hela, hannunvaakuna 6840/2, pronssi 5 1
    • My SAAGA hela, hannunvaakuna 6840/2, pronssi on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

My SAAGA hela, hannunvaakuna 6840/2, pronssi

My SAAGA hela, hannunvaakuna 6840/2, pronssi

Tuotekoodi: 7077

My SAAGA hela, hannunvaakuna 6840/2, pronssi 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

29,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru My Saaga 6841/6 Hannunvaakuna hela on valmistettu kullanhohtoisesta, kirkkaasta pronssista. Hannunvaakuna suojelee pahalta. Yhdestä nauhasta muodostuva kuvio synnyttää suojaavan voiman, jonka mahtiin uskoi muinoin koko pohjoinen Eurooppa. Kaikki Kalevala Koru My SAAGA korut toimitetaan postikuluitta.  

My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi nahkaisesta nauhasta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeasta ja pronssista valmistetuista heloista. Nahkanauha pujotetaan helojen läpi, ja näin jokainen voi muodostaa itselleen omanlaisensa korun.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7077
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Pronssi
Väri Pronssi

Pieni hetki