Huawei Band 6

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Huawei Band 6 aktiivisuusranneke - monipuolinen ja edullinen

Huawei Band 6 on uuden sukupolven Huawei aktiivisuusranneke suurella AMOLED-kosketusnäytöllä ja älykello toiminnoilla varustettuna. Huawei Band 6 tekee lähes kaiken saman, minkä kalliit urheilukellotkin. Se sisältää unen seurannan, veren happipitoisuuden seurannan, ja 96 eri harjoitustilaa. Aktiivisuusrannekkeen täysi akku kestää jopa kaksi viikkoa ja se on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti, jote nse soveltuu myös uintiin.

Huawei Band 6 ei ole vain terveys- ja aktiivisuusranneke, se on myös helpompi tapa käyttää puhelintasi. Voit tarkastella saapuvia puheluita ja viestejä, seurata sääpäivityksiä, hallita musiikkiasi ja ottaa ajastettuja valokuvia puhelimen kameralla kätevästi ranteesta.

Kätevä apuri treenaamiseen

Huawei Band 6 aktiivisuusrannekkeesta oit valita jopa 96 eri harjoitustilan väliltä ja pitää kirjaa sykkeestäsi, kaloreistasi ja muusta. Kaikki tietosi voidaan tallentaa ja analysoida helposti luettavaksi tehdyistä kaavioista, joten voit kartoittaa kuntoiluasi ja asettaa tavoitteita urheiluun.

Myös älyrannekkeeksi kutsuttu Huawei Band 6 sisältää tarkat ja reaaliaikaiset harjoitustiedot 11 ammattiurheilutilalle, mukaan lukien juoksu, uinti ja pyöräily. Ja 85 mukautettavan harjoittelutilan avulla voit vapauttaa täyden potentiaalisi harrastit sitten joogaa tai teet korkean intensiteetin intervalliharjoitusta. Laite tunnistaa liikkeen automaattisesti ja pystyy havaitsemaan harjoittelun alun sekä muistuttamaan sinua tallentamaan harjoittelun.

Huawei Band 6 - FAQ

Kenelle Huawei Band 6 on suunnattu?

Huawei Band 6 on suunnattu kaikille! Se on oiva helpottamaan arkea ja auttamaan tavoitteellisessa urheilussa. Sen useiden harjoitustilojen sekä reaaliaikaisten harjoitustietojen tämä älykäs aktiivisuusranneke on hyvä valinta myös huippu-urheilijalle.

Onko Huawei Band 6 yhteensopiva myös iPhonen käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. Huawei Band 6 älyrannekkeen tulisi toimia tarkoitetusti myös iOS 9.0 tai uudemman käyttöjärjestelmäversion kanssa. Ainut toiminto, joka ei valitettavasti toimi Applen laitteisiin yhdistettynä on musiikin hallinta.

Miten seuraan aktviisuuttani Huawei Band 6 rannekkeella?

Voit seurata aktiivisuuttasi suoraan älyrannekkeesta askelten, poltettujen kalorien, harjoitteen pituuden, aktiviteetin tuntimäärän ja harjoituksen intensiteetin muodossa. Voit myös ladata Huawei Health sovelluksen, jonka kautta näet informaation tarkemmin.