Huawei Watch 3

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Huawei Watch 3 - tyylikkyyttä ja älykkyyttä

Huawei Watch 3 on Huawei uusin lisäys älykello kategoriaan ja se sisältää kaikki herkut. Se sisältää älykelloille tutut ominaisuudet harjoitteluavusta unenseurantaan ja sykkeenmittaukseen. Näiden lisäksi kellolla on kuitenkin mahdollista myös vastaanottaa puheluita ja muita ilmoituksia vaikka puhelimesi ei olisi lähimaillakaan! Upean ulkonäön lisäksi muita vaikuttavia ja hyödyllisiä ominaisuuksia uudessa Huawei Watch 3 älykellossa ovat esimerkiksi jopa 3 viikon akunkesto ja putoamisen havaitseminen ja SOS-hätäpuhelut. Huawei Watch 3 älykello on saatavilla kolmessa eri vaihtoehdossa. Perinteinen Huawei Watch 3, Urheilullisempi Huawei Watch 3 Active sekä hieman suurempi ja titaanista valmistettu Huawei Watch 3 Pro -malli.

Sinun näköisesi Huawei Watch 3 älykello

Huawei Watch 3:ssa on värinäyttö ja monia älykkäitä ominaisuuksia, kuten eSIM, puhelut, sykemittari, treenimittari, tekstiviestit, musiikin suoratoisto, ääniavustus, GPS, wifi, hätäpuhelut sekä langaton lataus. Kaikkien käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi voit tehdä kellosta täysin omanlaisen. Huawei Watch 3 älykello sisältää jo valmiiksi 30 erilaista kellotaulua, joista osa on animoituja. Kellotauluja voi aina ladata lisää Huawein Watch Face Storesta tai voit jopa itse kuvata 5-10 sekunnin videon ja tehdä siitä oman kellotaulusi.

Huawei Watch 3 - FAQ

Mitä eroa on Huawei Watch 3 ja Watch 3 Pro -älykelloilla?

Kelloilla ei ole suuria eroja varsinkaan älyominaisuuksissa. Huawei Watch 3 Pro kellon runko on valmistettu titaanista, kun taas perusmallissa runko on ruostumatonta terästä. Pro versio on myös varustettu tyylikkäällä aidolla nahkarannekkeella sekä sen akunkesto kerrotaan olevan hieman parempi.

Onko Huawei Watch 3 hyvä urheiluun?

Huawei Watch 3 älykellon mukana saat ranteeseen yli 100 erilaista harjoittelutilaa. Sekä lataamalla Huawei Health sovelluksen älypuhelimeesi näet kaiken kellon keräämän tiedon terveyteesi liittyen, joten voit seurata arkea, harjoitteluita ja edistymistäsi vaivattomasti

Minkä kokoinen Huawei Watch 3 älykello on?

Huawei Watch 3 on leveydeltään noin 46mm ja 12mm paksu. Älykellon isoveli eli Watch 3 Pro mallin titaaninen runko on kooltaa noin 49mm leveä ja 14mm paksu. Painoa kelloilla ilman ranneketta on noin 56 gramma sekä noin 63 grammaa. Tuotteen koko, tuotteen paino ja siihen liittyvät tekniset tiedot ovat kuitenkin vain teoreettisia arvoja. Yksittäisten tuotteiden todelliset mittaukset voivat hieman vaihdella.