Fossil Explorist HR älykello FTW4012 Smoke Stainless Steel

d:Näe maailma uusin silmin – Fossil Explorist HR:n avulla! Fossilin edistykselliseen Gen 4 -sarjaan kuuluva Fossil Explorist HR FTW4012 Smoke Stainless Steel -älykello on loistava työkalu niin kunnon kohottamiseen kuin yleiseen elämänhallintaankin. Treenaajalle tärkeät GPS ja musiikki kulkevat kellon mukana täysin puhelimesta riippumattomina, minkä lisäksi laite seuraa sykettä ja muita harjoitustietoja erittäin tarkasti. Kiireisiä työpäiviä helpottavat kellon näytöltä luettavat viestit ja kalenterimerkinnät sekä tehokas ääniohjaus. Tässä mallissa runko on halkaisijaltaan 45 mm ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 22 mm leveä ranneke on helposti vaihdettavissa, mikäli kaipaat joskus ranteeseesi uutta tyyliä. Savunharmaa ulkomuoto pitäisi kuitenkin sopia mainiosti useimpiin eri asukokonaisuuksiin. Explorist HR- ja Venture HR -mallit eroavat Fossil Sport -kellosta niiden vesitiiveydessä, rungon materiaalissa sekä prosessorissa. Laitteet ovat lisäksi hieman erikokoisia. Kaikki mallit ovat käytettävissä niin Android- kuin iOS-puhelimienkin kanssa*.   Tärkeimmät ominaisuudet: Älykkäät värinäilmoitukset, tiedot luettavissa suoraan kellon näytöltä. Tukee mm. tekstiviestejä, sähköposteja, sosiaalista mediaa, sovellushälytyksiä, herätyskelloa ja kalenterimerkintöjä. Vaatii Bluetooth-yhteyden puhelimeen. Sisäinen tallennustila musiikille ja sovelluksille. Enää et siis tarvitse puhelinta treenaamaan lähtiessäsi! Musiikin hallinta, kun puhelin on mukanasi. Tukee mm. Spotify-, Pandora-, Soundcloud-, Google Play-, iTunes- ja Apple Music -palveluita. Sisäänrakennettu GPS, jolla mittaat matkaa treenin aikana. Ei vaadi puhelinta. Automaattinen sykemittaus Aktiivisuuden seuranta, esim. askeleet, kuljettu matka ja poltetut kalorit. Kustomoitavat kellotaulut ja sovellukset. Näe mitä haluat, milloin haluat. Taustakuvien valinta esim. Facebook- tai Instagram-kuvien joukosta. Painikkeiden ohjelmointi juuri sinulle tärkeimpiä ominaisuuksia kontrolloimaan. Helposti vaihdettava 18 mm teräsranneke Sekuntikello, jolla voit mitata mm. kierrosaikoja. Äänikomennot sisäänrakennetun mikrofonin avulla. Personoidut tavoitteet ja niiden seuranta, esim. liikuntatavoitteet tai vaikkapa säännöllinen veden juominen. Vuorokauden akunkesto ja pikalataus (0% -> 80% yhdessä tunnissa) Säätiedot Maailmankello LED-taskulamppu Päivyri Monipuoliset hälytykset Automaattinen synkronointi puhelimen kanssa Tekniset tiedot: Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -prosessori 4 GB muistia Google Wear OS -käyttöjärjestelmä Kiihtyvyyssensori, valosensori, gyroskooppi, sykemittari, lämpömittari Bluetooth Smart 4.2 LE WiFi 802.11 b/g/n Kosketusnäyttö * Puhelimessa oltava vähintään Android 4.4 (poislukien Go Edition) tai iOS 9.3 -käyttöjärjestelmä. Huom! Videosta poiketen lähimaksu ei vielä toistaiseksi toimi Suomessa. Pakkaukseen sisältyy laitteen lisäksi käyttöönotto-opas ja magneettinen USB-laturi.

Sku: 35477

;
299,00 €

Fossil Explorist HR älykello FTW4012 Smoke Stainless Steel

Fossil Explorist HR älykello FTW4012 Smoke Stainless Steel

Tuotekoodi: 35477

Fossil Explorist HR älykello FTW4012 Smoke Stainless Steel 0 0

Väliaikaisesti loppu

299,00 €

Tuotekuvaus

Näe maailma uusin silmin – Fossil Explorist HR:n avulla!

Fossilin edistykselliseen Gen 4 -sarjaan kuuluva Fossil Explorist HR FTW4012 Smoke Stainless Steel -älykello on loistava työkalu niin kunnon kohottamiseen kuin yleiseen elämänhallintaankin. Treenaajalle tärkeät GPS ja musiikki kulkevat kellon mukana täysin puhelimesta riippumattomina, minkä lisäksi laite seuraa sykettä ja muita harjoitustietoja erittäin tarkasti. Kiireisiä työpäiviä helpottavat kellon näytöltä luettavat viestit ja kalenterimerkinnät sekä tehokas ääniohjaus. Tässä mallissa runko on halkaisijaltaan 45 mm ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 22 mm leveä ranneke on helposti vaihdettavissa, mikäli kaipaat joskus ranteeseesi uutta tyyliä. Savunharmaa ulkomuoto pitäisi kuitenkin sopia mainiosti useimpiin eri asukokonaisuuksiin.

Explorist HR- ja Venture HR -mallit eroavat Fossil Sport -kellosta niiden vesitiiveydessä, rungon materiaalissa sekä prosessorissa. Laitteet ovat lisäksi hieman erikokoisia. Kaikki mallit ovat käytettävissä niin Android- kuin iOS-puhelimienkin kanssa*.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Älykkäät värinäilmoitukset, tiedot luettavissa suoraan kellon näytöltä. Tukee mm. tekstiviestejä, sähköposteja, sosiaalista mediaa, sovellushälytyksiä, herätyskelloa ja kalenterimerkintöjä. Vaatii Bluetooth-yhteyden puhelimeen.
 • Sisäinen tallennustila musiikille ja sovelluksille. Enää et siis tarvitse puhelinta treenaamaan lähtiessäsi!
 • Musiikin hallinta, kun puhelin on mukanasi. Tukee mm. Spotify-, Pandora-, Soundcloud-, Google Play-, iTunes- ja Apple Music -palveluita.
 • Sisäänrakennettu GPS, jolla mittaat matkaa treenin aikana. Ei vaadi puhelinta.
 • Automaattinen sykemittaus
 • Aktiivisuuden seuranta, esim. askeleet, kuljettu matka ja poltetut kalorit.
 • Kustomoitavat kellotaulut ja sovellukset. Näe mitä haluat, milloin haluat.
 • Taustakuvien valinta esim. Facebook- tai Instagram-kuvien joukosta.
 • Painikkeiden ohjelmointi juuri sinulle tärkeimpiä ominaisuuksia kontrolloimaan.
 • Helposti vaihdettava 18 mm teräsranneke
 • Sekuntikello, jolla voit mitata mm. kierrosaikoja.
 • Äänikomennot sisäänrakennetun mikrofonin avulla.
 • Personoidut tavoitteet ja niiden seuranta, esim. liikuntatavoitteet tai vaikkapa säännöllinen veden juominen.
 • Vuorokauden akunkesto ja pikalataus (0% -> 80% yhdessä tunnissa)
 • Säätiedot
 • Maailmankello
 • LED-taskulamppu
 • Päivyri
 • Monipuoliset hälytykset
 • Automaattinen synkronointi puhelimen kanssa

Tekniset tiedot:

 • Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -prosessori
 • 4 GB muistia
 • Google Wear OS -käyttöjärjestelmä
 • Kiihtyvyyssensori, valosensori, gyroskooppi, sykemittari, lämpömittari
 • Bluetooth Smart 4.2 LE
 • WiFi 802.11 b/g/n
 • Kosketusnäyttö

* Puhelimessa oltava vähintään Android 4.4 (poislukien Go Edition) tai iOS 9.3 -käyttöjärjestelmä.

Huom! Videosta poiketen lähimaksu ei vielä toistaiseksi toimi Suomessa.

Pakkaukseen sisältyy laitteen lisäksi käyttöönotto-opas ja magneettinen USB-laturi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35477
Brändi Fossil
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Maailmanaika, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 45 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Taulun väri LCD
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn FTW4012

Pieni hetki