Garmin Fenix 5S Carrara White 010-01685-00

Sku: 24652

584,10 €

Garmin Fenix 5S Carrara White 010-01685-00

Lisää kuvia

Garmin Fenix 5S Carrara White 010-01685-00

Tuotekoodi: 24652

Garmin Fenix 5S Carrara White 010-01685-00 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 584,10 €

Hinta: 649,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Garmin Fenix 5S Carrara White 010-01685-00 pakkaa mahtavan määrän ominaisuuksia pieneen pakettiin. Rungon halkaisija on vain 42mm, jonka ansiosta Fenix 5S istuu hyvin myös naisten ranteeseen. Tässä mallissa on marmonrinvalkoinen hihna. 

Garmin Fenix 5S Carrara White on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille sillä se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Fenix 5S on suunniteltu erityisesti kapearanteisille urheilijoille sekä naisille, koska sen rungon halkaisija on vain 42mm. Laitteesa on todella helposti luettava Garmin Chroma Display -värinäyttö. Näyttö on suunniteltu niin että se on lueattavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Näyttöä kiertää teräksinen EXO antenni, joka on kätevästi naamioitu kellotaulun kehäksi tyylikkään ulkomoudon säilyttämiseksi. Fenix 5S laitteen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa Quickfit hihnoilla. Quickfit hihnoja on saatavilla silikonisina, nahkaisina ja metallisina. Voit nopeasti napsauttaa rannekkeen irti ja toisen paikoilleen ja täten muokata laitettasi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Garmin Fenix 5S Carrara White mittaa sykeen ranteestasi uudella täysin integroidulla sensorilla. Mittaukseen käytetään tarkkaaa Elevate -rannesykemittaritekniikkaa. Laite mittaa sykettäsi ympäri vuorokauden, joka mahdollistaa myös tarkemman aktiivisuuden seurannan.  Garmin Fenix 5S sisältää uuden surituskyky widgetin, jonka avulla voit seurata kuntoasi ja tehostaa harjoitteluasi entisestään. Widget sisältää tietoja harjoittelun tilasta, hajoittelun kuormittavuudesta sekä antaa palautumisohjausta. Edistyneet ilmaisimet antavat lisäksi tietoa esimerkiksi ihanteellisistä ajoista eripituisilla jouksumatkoilla. Voit tämän lisäksi hyödyntää juoksutietojasi entistä paremmin. Laitteen edistyneet harjoitteluominaisuudet auttavat sinua jouksukuntosi parantamisessa. Laite mittaa tunnistaa lisäksi automaattisesti nuosut ja laskut juostessasi ja mittaa nousua sekä pystynopeutta. 

Garmin Fenix 5S Carrara White on todellinen multisport kello. Laite sisältää useiden eri lajien valmiita suoritusprofiileja ja lisäksi voit luoda myös omia profiilejasi. Voit luoda myös monilaji profiileja joissa siirtyminen seuraavaan lajiin käy kätevästi napin painalluksella. 

Fenix 5S käyttää paikannukseen tarkkaa GPS/GLONASS tekniikkaa. Tarkka GPS paikannus, korkeusmittari, lämpömittari, ilmanpainemittari sekä 3 akselinen sähköinen kompassi takaavat tarkana navigoinnin ulkoilamassa ja luonnossa. Akun kesto GPS-tilassa on 14 tuntia.

Voit pariliittää Fenix 5S laitteesi yhteensopivaan mobiililaitteeseesi. Tämän avulla saat älykkäät ilmoitukset kuten tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset suoraan rannelaitteeseesi. Voit muokata laittettasi maksuttomilla latauksilla Garmin Connect IQ kaupasta. Voit esimerkiksi laittaa puhelimestasi kuvan kellon taustakuvaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia monenlaisia sovelluksia ja widgetejä.

Uutta verrattuna Fenix 3 malliin:

 • Pienempi koko, 42mm vs. 51mm (Fenix 3).
 • Ruostumaton EXO-teräsantenni kehyksessä ja teräksinen takakuori takaavat kestävyyden haastavissakin olosuhteissa.
 • Elevate -rannesykemittari uudella, täsyin integroidulla anturilla tuottaa tietoa 24t./vrk - sykevyötä ei tarvita
 • Entistä terävämpi, ulkoilmaan optimoitu Chroma -värinäyttö on helppo lukea kirkkaassa auringonpaisteessakin
 • Tunnistaa ja seuraa aktiivisuutta (mukaan lukien noustut kerrokset ja tehominuutit) sekä unta 24/7, jotta saat paremman kokonaiskuvan aktiivisuustasostasi.
 • Valikoima QuickFit -rannekkeita (kiinnitystyökaluja ei tarvita - vaihda ja napsauta paikoilleen)
 • Integroitus Stava - tukee Strava live-osuuksia.
 • Uusi suorituswidget. Widget seuraa edistymistä ja tärkeimpiä suoritusmittareita, kuten Training Status, VO2Max, Training Load, Recovery Advisor, FTP jne.
 • Urheilijat treenaavat tehokkaammin ja saavat tarkempaa tietoa edistymisestään käyttämällä toimintoja Training Effect 2.0, Training Status ja Trainin Load.
 • UltraTrac -tila toimii entistäkin paremmin ja akku kestää entistä pidempään (35 tuntia Fenix 5S)
 • Tukee ulkoisia antureita, joissa on joku ANT+ tai Bluetoot yhteys.

Pakkauksessa:

 • Fenix 5S
 • data-/latauskaapeli
 • ohjekirja

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24652
Brändi Garmin
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita