Michael Kors MK4344 Sofie

d:Michael Kors MK4344 Sofie -ekllossa on näyttävä vaaleanpunainen helmiäiskellotaulu. Kellon kehää kiertävät kirkkaat zirkoniat ovat myös omiaan lisäämään ylellisyyttä jokapäiväiseen tyyliisi. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty kauniiseen kullan sävyyn. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Ominaisuuksina päivyri sekä viikonpäivänäyttö. Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34336

;
349,00 €

Michael Kors MK4344 Sofie

Michael Kors MK4344 Sofie

Tuotekoodi: 34336

Michael Kors MK4344 Sofie 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

349,00 €

Tuotekuvaus

Michael Kors MK4344 Sofie -ekllossa on näyttävä vaaleanpunainen helmiäiskellotaulu. Kellon kehää kiertävät kirkkaat zirkoniat ovat myös omiaan lisäämään ylellisyyttä jokapäiväiseen tyyliisi. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty kauniiseen kullan sävyyn. Tässä mallissa rungon halkaisija on 36 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Ominaisuuksina päivyri sekä viikonpäivänäyttö.

Kaikille Michael Kors -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34336
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Kulta
Väri Kulta, Pinkki
Takuu 2 vuotta
mpn MK4344

Pieni hetki