Thomas Sabo Parrot Wing Y0042-845-7 hela

d:Thomas Sabo Parrot Wing Y0042-845-7 -hela tuo viidakon luoksesi. Moista väriloistoa ei ole koruissa ennen nähty; oksidoidun hopean pinnalla kilpaa loistavat vihreät ja turkoosit keraamisesta lasista valmistetut kivet sekä valkoiset zirkoniat. Punaisen ja oranssin emalin sävyt kruunaavat kokonaisuuden. Kääntöpuolelta siipi on hopean värinen. Pituus n. 45 mm. Thomas Sabo Charm Club -korujen ideana on kerätä ranne- tai kaulakoruun juuri sinulle merkityksellisiä tai muuten vain silmää miellyttäviä Charm Club -heloja. Helat kiinnitetään ketjuun papukaijalukolla. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, tai useamman - alati kasvavasta Thomas Sabo -valikoimasta eivät takuulla lopu helat kesken! Korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Sku: 32354

;
98,00 €

Thomas Sabo Parrot Wing Y0042-845-7 hela

Thomas Sabo Parrot Wing Y0042-845-7 hela

Tuotekoodi: 32354

Thomas Sabo Parrot Wing Y0042-845-7 hela 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

98,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Thomas Sabo Parrot Wing Y0042-845-7 -hela tuo viidakon luoksesi. Moista väriloistoa ei ole koruissa ennen nähty; oksidoidun hopean pinnalla kilpaa loistavat vihreät ja turkoosit keraamisesta lasista valmistetut kivet sekä valkoiset zirkoniat. Punaisen ja oranssin emalin sävyt kruunaavat kokonaisuuden. Kääntöpuolelta siipi on hopean värinen. Pituus n. 45 mm.

Thomas Sabo Charm Club -korujen ideana on kerätä ranne- tai kaulakoruun juuri sinulle merkityksellisiä tai muuten vain silmää miellyttäviä Charm Club -heloja. Helat kiinnitetään ketjuun papukaijalukolla. Näin voit koota itsellesi täysin uniikin korun, tai useamman - alati kasvavasta Thomas Sabo -valikoimasta eivät takuulla lopu helat kesken! Korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32354
Brändi Thomas Sabo
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Lasi, Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Charm Club
Teema Eläimet ja luonto, Kivelliset
Väri Hopea, Oranssi, Sininen, Vihreä, Violetti
mpn Y0042-845-7

Pieni hetki