Monthly Archives: September 2020

 1. Apple Watch 6 vs Apple Watch SE

  Apple julkaisi hiljattain uusia Apple Watch -malleja! Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin syksyllä 2020 julkaistuihin Apple Watch Series 6 ja Apple Watch SE -kellojen välisiin eroihin. Mikä Applen älykello on paras valinta sinulle? Lue artikkeli niin tiedät!

  Read more »
 2. Apple Watch 3 - yhä ajankohtainen valinta

  Vuonna 2017 julkaistu Apple Watch 3 pitää yhä pintansa varteenotettavien älykellovaihtoehtojen joukossa. Suosittu Apple Watch -älykelloperhe on saanut sittemmin jo kaksi uutta päivitystä, jonka vuoksi Apple Watch 3 -malliston hinta on tippunut houkuttelevalle tasolle sen kamppaillessa nykyään keskihintaisten älykellojen kategoriassa. Voisiko tämä olla täydellinen älykello sinulle? Lue artikkeli ja tutustu tarkemmin Apple Watch 3 -kellon tarjontaan.

  Read more »
 3. Apple Watch SE - täydellinen kompromissi?

  Apple Watch SE -mallisto julkaistiin samassa yhteydessä kun Apple julkaisi uusimman Apple Watch Series 6 -älykellomallistonsa. Applen puhelimista jo ennalta tuttu SE -mallisto on mielenkiintoinen mallisto, joka tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan loistavaa elektroniikkaa. Apple Watch SE -älykello ei tee tässä SE-puhelimen asettamassa lupauksessa poikkeusta! Monet viittaavat Apple Watch -kelloihin älykellomaailman eliittinä, mutta mikä on SE-kellon rooli tällä markkinalla? Tässä artikkelissa otamme asiasta selvää!

  Read more »
 4. Apple Watch 6 - markkinoiden paras älykello

  Apple julkaisi uusimman versionsa suosittuun Apple Watch -tuoteperheeseen, kun Apple Watch 6 näki päivänvalon syyskuun 15. päivänä pidetyssä virtuaalisessa julkaisutilaisuudessa. Millainen on Applen uusin kellojulkaisu? Lue artikkeli ja tutustu kellon uusiin ominaisuuksiin

  Read more »
 5. Seiko King Samurai - Tuttua muotoilua uusilla mausteilla

  Kirjoitimme taannoin blogiartikkelin King Turtleista, eli Seikon rakastetuista Turtle-suosikkisuklareista. Seiko King Turtlet edustavat premium-laatua ja ovat koreilevan lempinimensä ansainneet. Nyt saman premium-käsittelyn saa toinen vähintään yhtä pidetty malli, Seiko Samurai. Tuloksena on entistäkin kestävämpi sekä laadukkaampi suklari uuden vuosikymmenen haasteisiin ja kaiken kukkuraksi vielä lempinimellä, joka voisi olla suoraan Hollywood-elokuvasta.

  Read more »
payments-logo
2020 All rights reserved.