Arkisto kuukausittain: : joulukuu 2020

  1. Suunto vs Garmin - vertailu

    Suunto vs Garmin - onko merkillä väliä?

    white text on black background

    Suunto vai Garmin? Merkin valitseminen voi tuntua vaikealta kun urheilukellojen tarjonta on nykyään niin valtava. Etenkin mikäli olet hankkimassa ensimmäistä urheilukelloasi, voi valinnan teko tuntua melkoiselta urakalta. Tässä artikkelissa vertailemme kahta urheilukelloistaan tunnettua suosikkia: Garmin vs Suunto. Onko merkillä väliä urheilukello-ostoksilla?

    Mikäli olet jo tottunut urheilukellon käyttäjä, ovat urheilukkellojen tyypillisimmät toiminnot sinulle jo varmasti tuttuja. Mutta mikäli kyseessä on ensimmäinen urheilukellohankintasi, voi pieni merkkivertailu olla paikoillaan. Mitä paremmin olet perehtynyt vaihtoehtoihisi, sitä varmemmin valits

    Lue lisää »
  2. Garmin Venu vs Vivoactive 4 - kumpi on parempi?

    Vivoactive 4 vs Venu

    Garmin Vivoactive 4 vai Garmin Venu: kumpi on parempi?

    Monet mieltävät Garmin Vivoactive -kellon Garminin vastauksena Apple Watch -älykelloihin. Jokaisen Vivoactive-malliston lanseerauksen yhteydessä Garmin on julkaissut joukon uusia älytoimintoja. Vivoactive tarjoaa paljon enemmän kuin treentoimintoja ja sisältää käteviä lisätoimintoja kuten Garmin Pay -maksusovelluksen, musiikinsoittimen ja puhelinilmoitukset.

    Mutta mikä on Garmin Venu -kellon rooli Garminin tuoteperheessä? Venu ja Vivoactive 4 julkaistiin molemmat syksyllä 2019. Kellot näyttävät ehkä hieman erilaisilta, mutta kun alkaa käymään läpi toimintojen list

    Lue lisää »
  3. Paras aktiivisuusranneke - mikä malli sopii sinulle?

    aktiivisuusrannekekollaasi

    Aktiivisuusranneke tuo uutta puhtia arkeen! Nämä pienikokoiset urheilurannekkeet on suunniteltu motivoimaan käyttäjäänsä liikkumaan enemmän. Varsinaisista treenisessioista on helppo pitää lukua, mutta kuinka paljon arkiliikuntaa päivääsi mahtuu? Yksittäin katsasteltuna pikainen kävely lounastauolla, reissu lähikauppaan tai lenkki koiran kanssa ei ehkä tunnu merkittävältä urheilusuoritukselta. Aktiivisuusranneke tuo esille todellisen aktiivisuutesi tason ja saatatkin huomata liikkuvasi päivän aikana odotettua enemmän. Tai vähemmän. Arvailun sijaan voit aktiivisuusrannekkeen ansiosta tarkastella aktiivisuuttasi konkreettisina lukuina ja löytää tätä kautta uutta motivaatiota liikkumiseen.

    Mikä on paras aktiivisuusranneke?

    Paras aktiiviisuusranneke löytyy kun valitset laitteen omien tarpeiden mukaisesti. Vaihtoehtoja on monta mikä voi aihettuaa valinnanvaikeutta. Pistämällä omat toiveesi tärkeysjärjestykseen, löytyy sinulle paras aktiivisuusranneke kuitenkin helposti.

    Lue lisää »
  4. Polar Ignite kokemuksia - neljä käyttäjää kertoo

    Polar Ignite arvostelu -kollaasi

    Polar Ignite kokemuksia - neljä käyttäjää kertoo

    Kattava Polar Ignite arvostelu neljän testikäyttäjän näkökulmasta. Tässä artikkelissa annamme sanan yhteistyökumppaneillemme. Millaisia Polar Ignite kokemuksia testikäyttäjillämme oli? Lue kaikki arvostelut ja katso sopisiko Polar Ignite omiin treeneihisi.

    Polar Ignite on ollut aina julkaisustaan lähtien yksi valikoimamme suosituimmista sykemittareista. Sisäänrakennetulla GPS:llä varustettu urheilukellosta on monen tasoisen treenaajan motivoivaksi tueksi. Kello on suunniteltu tukemään käyttäjänsä aktiivisuutta, mutta Polar Ignite ymmärtää myös riittävän levon päälle ja sisältäkin siksi kattavat toiminnot unen ja palautumisen seurantaan.Polar Ignite kellon hinta on monipuolisiin ominaisuuksiinsa lähtien varsin edullinen, eikä olekaan ihme miksi tämä kello on saavuttanut suosionsa. Houkuttelevan kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs pyöreä muotoilu, joka näyttää hyvältä niin salilla, lenkkipolulla kuin toimistollakin.

    Lue lisää »
  5. Kuura älykellot - löydä sinulle paras malli

    Kuura F7 lahikuva

    Kuura älykellot - löydä sinulle paras malli

    Joko olet tutustunut älykellovalikoimamme uusimpaan brändiin? Kuura älykellot on suunniteltu tekemään arjen pyörittämisestä helpompaa. Nämä älykellot tarjoavat tyyliä ja laatua mainion edulliseen hintaan! Seuraa aktiivisuuttasi, mittaa sykkeesi, lue viestit, vastaa puheluihin ja lista vaan jatkuu. Laajasta valikoimasta löytyy monta tyylikästä vaihtoehtoa niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

    Tässä artikkelissa esittelemme Kuuran laajan valikoiman jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää paras älykello, urheilukello tai aktiivisuusranneke juuri sinun tarpeisiisi. Jatka lukemista ja ota uudet kellot haltuun. Muista myös vierailla Kuura-kategoriassamme , mikäli haluat tutustua kelloihin vieläkin tarkemmin. Lue artikkeli ja ota koko mallisto haltuun tai suuntaa suoraan kiinnostavimman kellon pariin alta löytyvästä val

    Lue lisää »
  6. 3 Seiko-mallistoa, jotka ansaitsevat enemmän huomiota

    Seiko suosikit -kollaasi

    Seiko valikoimamme on laaja, minkä takia osa kelloista jää helposti vaille ansaitsemaansa huomiota. Tämä epäkohta on kuitenkin helppo korjata! Jatka lukemista ja tutustu tarkemmin tämän hetken suosikkeihin. Kenties löydät vielä muutaman lahjaidean pukinkonttiin!



    Seiko 5 Sports Automatic

    Viime vuonna Seiko julkaisi täysin uudistetun malliston jatkamaan suosittua Seiko 5 -sarjaansa. Seiko 5 sports tarjoaa laajan valikoiman erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettuja automaattikelloja. Kellojen inspiraation lähteenä ovat SKX-klassikot, joiden valmistus lopetettiin toistaiseksi muutama vuosi sitten. Seiko 5 Sports -sarjan laaja malli-, materiaali- ja värivalikoima saattaa aiheuttaa toisen asteen valinnanvaikeutta kokeneemmalekin kelloharrastajalle. Näillä kelloilla ilahdutat varmasti myös jouluna!

    Seiko 5 sports -kellot on varustettu laadukkaalla 24-kivisellä 4R36

    Lue lisää »

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.