Kalevala Koru

19 tuotetta

 1. Kalevala Koru Lumihiutale sormus 6826
  Väliaikaisesti loppu
  Kalevala Koru Lumihiutale sormus 6826 99,00 €
  59,40 €
 2. Kalevala Koru Kielo Hopeinen Solki 6777
  Väliaikaisesti loppu
  Kalevala Koru Kielo Hopeinen Solki 6777 90,00 €
  53,90 €
 3. Kalevala Koru Riemu riipus 6984
  Väliaikaisesti loppu
  Kalevala Koru Riemu riipus 6984 95,00 €
  66,50 €

19 tuotetta

Suomen tunnetuimman koruvalmistajan kaikki korut kauttamme ilmaisella toimituksella ilmaisella toimituksella!

Kalevala Korun tarina alkoi jo 1930-luvulla, ja se on siitä asti toiminut Suomalaisen korumuotoilun suunnannäyttäjänä. Brändi elää jatkuvasti ajan hengessä, ja julkaisee uusia korusarjoja aina keväisin ja syksyisin. Joistakin korusarjoista on muodostunut todellisia klassikoita, sillä ne ovat pysyneet valikoimissa kymmeniä vuosia. Suunnittelijoina Kalevala Korulla toimivat useat Suomen huippumuotoilijat, kuten Arja Saarnio, Börje Rajalin, Kirsti Doukas ja Taru Harmaala Chaloff.   Kalevala Korun kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kalevala Koru -tuotteet helposti verkosta

Toimitamme kaikki Kalevala Korut postikuluitta 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Olemme virallinen Kalevala Korujen jälleenmyyjä, joten saat korusi aina alkuperäisessä pakkauksessa.

Useita klassikkokoruja

Kalevala Koru on luonut useita korusarjoja, jotka ovat ansainneet klassikon statuksen. Esimerkiksi Vanamo ja Talon Sydän ovat olleet kautta aikojen myydyimpiä korusarjoja, ja ne ovatkin lähes kaikille suomalaisille naisille tuttuja. Molemmissa perinteikkäissä sarjoissa on useita erilaisia koruvaihtoehtoja, kuten riipuksia, rannekoruja ja korvakoruja, joita keräämällä ja yhdistelemällä voi muodostaa useita erilaisia asustekokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin. Yhdisteltävyys onkin tuotemerkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Vanamoon ja Talon Sydämeen, kuten moneen muuhunkin korusarjaan kuuluu myös kaunis sormus. Olemme koonneet kaikki Kalevala Koru Sormukset kätevästi samaan kategoriaan. Kalevala Koru -ristit ovat olleet kautta aikojen suosituimpia rippiristejä, ja niitäkin meiltä löytyy paljon varastostamme.

Uutuuksia kaksi kertaa vuodessa

Löydät suurimman osan Kalevala Koruista sekä verkkokaupassamme kuin myymälässämmekin Tuurista. Otamme valikoimiimme aina kaikki brändin uutuudet, ja valikoima päivittyy aina syksyisin ja keväisin, joten löydät kaikki uutuudet aina valikoimastamme.

payments-logo
2020 All rights reserved.