Kalevala Koru Lumihiutale riipus 6826

d:Kalevala Koru Lumihiutale 6826 riipus on valmistettu hopeasta ja sen pituus on 45cm. Korun ketjun voi säätää myös 42cm pituiseksi. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale riiipus on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Sku: 12445

;
71,00 €

Kalevala Koru Lumihiutale riipus 6826

Kalevala Koru Lumihiutale riipus 6826

Tuotekoodi: 12445

Kalevala Koru Lumihiutale riipus 6826 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

95,00 €

71,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Lumihiutale 6826 riipus on valmistettu hopeasta ja sen pituus on 45cm. Korun ketjun voi säätää myös 42cm pituiseksi. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale riiipus on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 12445
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki