Kalevala Koru Lumihiutale sormus 6826

d:Kalevala Koru Lumihiutale 6826 sormus on valmistettu hopeasta. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale sormus on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Sku: 3592

;
74,00 €

Kalevala Koru Lumihiutale sormus 6826

Kalevala Koru Lumihiutale sormus 6826

Tuotekoodi: 3592

Kalevala Koru Lumihiutale sormus 6826 0 0

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

74,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Lumihiutale 6826 sormus on valmistettu hopeasta. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale sormus on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 3592
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki