Kalevala Koru My SAAGA hela, ametisti 6841/2

d:Kalevala Koru My SAAGA ametisti -hela. Hilpeästi heiluva kaunis ametistikivipallo tuo iloa elämään! Kiviä käytetään usein amuletteina tuomaan hyvää onnea – erityisesti ametistilla on rauhoittava vaikutus kantajaansa.Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjan helat ovat hopeaa.  Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla? My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja.  

Sku: 285

;
52,00 €
Kalevala Koru My SAAGA hela, ametisti 6841/2 5 1
    • Kalevala Koru My SAAGA hela, ametisti 6841/2 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru My SAAGA hela, ametisti 6841/2

Kalevala Koru My SAAGA hela, ametisti 6841/2

Tuotekoodi: 285

Kalevala Koru My SAAGA hela, ametisti 6841/2 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

52,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru My SAAGA ametisti -hela. Hilpeästi heiluva kaunis ametistikivipallo tuo iloa elämään! Kiviä käytetään usein amuletteina tuomaan hyvää onnea – erityisesti ametistilla on rauhoittava vaikutus kantajaansa.Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjan helat ovat hopeaa. 

Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla?

My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja.  

Tekniset tiedot

Tuotenumero 285
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Korukivi
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea, Violetti

Pieni hetki