Kalevala Koru My SAAGA hela, Osmansolmu 6840/3

d:Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjan kaiverrettavat helat ovat hopeaa. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta. Osmansolmun päättymättömän nauhapunoksen uskotaan tuovan kantajalleen hyvää onnea. Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla? My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja.   

Sku: 951

;
49,00 €
Kalevala Koru My SAAGA hela, Osmansolmu 6840/3 5 1
    • Kalevala Koru My SAAGA hela, Osmansolmu 6840/3 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru My SAAGA hela, Osmansolmu 6840/3

Kalevala Koru My SAAGA hela, Osmansolmu 6840/3

Tuotekoodi: 951

Kalevala Koru My SAAGA hela, Osmansolmu 6840/3 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjan kaiverrettavat helat ovat hopeaa. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta.

Osmansolmun päättymättömän nauhapunoksen uskotaan tuovan kantajalleen hyvää onnea.

Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla?

My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja.   

Tekniset tiedot

Tuotenumero 951
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki