Kalevala Koru My SAAGA sydänhela 6841

d:Kalevala Koru My SAAGA sydän -hela. Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Kalevala Koru My SAAGA keräilykorusarjan helat ovat hopeaa. Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla? My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja. 

Sku: 282

;
39,00 €
    • Kalevala Koru My SAAGA sydänhela 6841 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru My SAAGA sydänhela 6841

Kalevala Koru My SAAGA sydänhela 6841

Tuotekoodi: 282

Kalevala Koru My SAAGA sydänhela 6841 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

39,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru My SAAGA sydän -hela. Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Kalevala Koru My SAAGA keräilykorusarjan helat ovat hopeaa.

Mitkä ovat elämäsi tärkeät numerot? My SAAGA -keräilykoru on yhtä aikaa heimolaisuuden ilmentymä ja toisaalta vahva yksilöllisyyden symboli. Alkaako sinun Saagasi numerolla, kirjaimella vai kaiverrattavalla helalla?

My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista. Heloja on useita: numerot, kirjaimet sekä koristeellisia ja kaiverrettavia heloja. 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 282
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki