Kalevala Koru Pore 6784/1 tappikorvakorut, vuorikide

d:Pore -korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi-mallistoon. Pore 6784/1 korvakorut sopivat loistavasti jokapäiväiseen käyttöön. Korvakorujen roikkumiskorkeus on 45mm ja ne on valmistettu hopeasta. Niissä roikkuu kirkkaat vuorikide -korukivet, joiden halkaisija on 8mm. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Pore -korusarjan on suunnitellut tunnettu suomalainen korusuunnittelija nimeltään Mari Saari. Suunnittellessan Pore koruja, Mari päätti laittaa leikkisyyden koko sarjan keskiöön. Niitä on helppo yhdistellä mitä erilaisempien korujen kanssa, minkä takia ne ovat varmoja valintoja, esimerkiksi lahjaksi.

Sku: 1296

;
73,50 €
    • Kalevala Koru Pore 6784/1 tappikorvakorut, vuorikide on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Pore 6784/1 tappikorvakorut, vuorikide

Kalevala Koru Pore 6784/1 tappikorvakorut, vuorikide

Tuotekoodi: 1296

Kalevala Koru Pore 6784/1 tappikorvakorut, vuorikide 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

105,00 €

73,50 €

Tuotekuvaus

Pore -korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi-mallistoon. Pore 6784/1 korvakorut sopivat loistavasti jokapäiväiseen käyttöön. Korvakorujen roikkumiskorkeus on 45mm ja ne on valmistettu hopeasta. Niissä roikkuu kirkkaat vuorikide -korukivet, joiden halkaisija on 8mm. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Pore -korusarjan on suunnitellut tunnettu suomalainen korusuunnittelija nimeltään Mari Saari. Suunnittellessan Pore koruja, Mari päätti laittaa leikkisyyden koko sarjan keskiöön. Niitä on helppo yhdistellä mitä erilaisempien korujen kanssa, minkä takia ne ovat varmoja valintoja, esimerkiksi lahjaksi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1296
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Korukivi
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea, Kirkas

Pieni hetki