Kalevala Koru Pore 6784/1 riipus, vuorikide

d:Kalevala Korun Trendi-mallistoon kuuluva huippusuosittu Pore 6784/1 kaulakoru, on elegantti design-koru jokapäiväiseen käyttöön. Kaulakorun pituus on 45cm ja se on valmistettu hopeasta. Siinä roikkuu kirkas vuorikide, jonka halkaisija on 12mm. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Pore -korusarjan on suunnitellut tunnettu suomalainen korusuunnittelija nimeltään Mari Saari. Suunnittellessan Pore koruja, Mari päätti laittaa leikkisyyden koko sarjan keskiöön. Niitä on helppo yhdistellä mitä erilaisempien korujen kanssa, minkä takia ne ovat varmoja valintoja, esimerkiksi lahjaksi.

Sku: 1297

;
78,40 €
Kalevala Koru Pore 6784/1 riipus, vuorikide 5 1
    • Kalevala Koru Pore 6784/1 riipus, vuorikide on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Pore 6784/1 riipus, vuorikide

Kalevala Koru Pore 6784/1 riipus, vuorikide

Tuotekoodi: 1297

Kalevala Koru Pore 6784/1 riipus, vuorikide 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

112,00 €

78,40 €

Tuotekuvaus

Kalevala Korun Trendi-mallistoon kuuluva huippusuosittu Pore 6784/1 kaulakoru, on elegantti design-koru jokapäiväiseen käyttöön. Kaulakorun pituus on 45cm ja se on valmistettu hopeasta. Siinä roikkuu kirkas vuorikide, jonka halkaisija on 12mm. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Pore -korusarjan on suunnitellut tunnettu suomalainen korusuunnittelija nimeltään Mari Saari. Suunnittellessan Pore koruja, Mari päätti laittaa leikkisyyden koko sarjan keskiöön. Niitä on helppo yhdistellä mitä erilaisempien korujen kanssa, minkä takia ne ovat varmoja valintoja, esimerkiksi lahjaksi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1297
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Korukivi
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Kirkas

Pieni hetki