Diesel MS9 DZ1867

d:Diesel MS9 DZ1867 on rannekello, jollainen jokaisen tulisi kokea. Ranteessa hyvännäköinen ja miellyttäväntuntuinen, persoonallinen ja kaiken lisäksi erittäin laadukas! Aito nahkaranneke, ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja mineraalilasi ovat mainio yhdistelmä kovaankin arkikäyttöön. Rungon halkaisija on 43 mm ja rannekkeen leveys 22 mm. Harmaassa sunburst-kellotaulussa on päivyri kello kolmessa ja sen kohdalta myös lasia on korotettu kolmiulotteisen yksityiskohdan luomiseksi. Kellon kääntöpuolelta löytyy Dieselin kuuluisa Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33416

;
209,00 €

Diesel MS9 DZ1867

Diesel MS9 DZ1867

Tuotekoodi: 33416

Diesel MS9 DZ1867 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

209,00 €

Tuotekuvaus

Diesel MS9 DZ1867 on rannekello, jollainen jokaisen tulisi kokea. Ranteessa hyvännäköinen ja miellyttäväntuntuinen, persoonallinen ja kaiken lisäksi erittäin laadukas! Aito nahkaranneke, ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja mineraalilasi ovat mainio yhdistelmä kovaankin arkikäyttöön. Rungon halkaisija on 43 mm ja rannekkeen leveys 22 mm. Harmaassa sunburst-kellotaulussa on päivyri kello kolmessa ja sen kohdalta myös lasia on korotettu kolmiulotteisen yksityiskohdan luomiseksi. Kellon kääntöpuolelta löytyy Dieselin kuuluisa Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33416
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn DZ1867

Pieni hetki