Kalevala Koru Elämän roihu kastekehys 6911/5

d:Kalevala Koru Elämän roihu kastekehys 6911/5. Kalevala Koru on tehnyt rakastetuimmista sarjoistaan nyt myös tyylikkäät kastekehykset. Valokuva asetetaan kahden akryylilevyn väliin ja voimakas magneettikiinnitys varmistaa että kuva pysyy kehyksessä. Tässä mallissa on suosittu Elämän Roihu -teema. Kastekehyksen mukana toimitetaan kiinnitettävä alumiinilaatta, johon voimme valmiiksi kaivertaa haluamasi tiedot. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huomaattehan että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30488

;
95,00 €

Kalevala Koru Elämän roihu kastekehys 6911/5

Kalevala Koru Elämän roihu kastekehys 6911/5

Tuotekoodi: 30488

Kalevala Koru Elämän roihu kastekehys 6911/5 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

95,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Elämän roihu kastekehys 6911/5. Kalevala Koru on tehnyt rakastetuimmista sarjoistaan nyt myös tyylikkäät kastekehykset. Valokuva asetetaan kahden akryylilevyn väliin ja voimakas magneettikiinnitys varmistaa että kuva pysyy kehyksessä. Tässä mallissa on suosittu Elämän Roihu -teema.

Kastekehyksen mukana toimitetaan kiinnitettävä alumiinilaatta, johon voimme valmiiksi kaivertaa haluamasi tiedot. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Huomaattehan että kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30488
Brändi Kalevala Koru
Kaiverrus 50

Pieni hetki