Kalevala Koru Elämän Roihu lemmikkikoru 6911/6

d:"Jokainen päivä on elämisen arvoinen", näin toteaan Elämän Roihu-korusarjan suunnittelijat, Duudsonit. Kalevala Koru Elämän Roihu 6911/6 onkin oiva lahja myös perheen lemmikille, jotka tuovat iloa jokaiseen päiväämme. Riipus on helppo kiinnittää lemmikin pantaan mukana tulevan avainlenkin avulla. Koru on valmistettu pronssista. Kalevala Korun tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta korun takakanteen esim. puhelinnumeron (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 37601

;
37,50 €
Kalevala Koru Elämän Roihu lemmikkikoru 6911/6 5 3
    • Kalevala Koru Elämän Roihu lemmikkikoru 6911/6 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Elämän Roihu lemmikkikoru 6911/6

Kalevala Koru Elämän Roihu lemmikkikoru 6911/6

Tuotekoodi: 37601

Kalevala Koru Elämän Roihu lemmikkikoru 6911/6 5 3

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

50,00 €

37,50 €

Tuotekuvaus

"Jokainen päivä on elämisen arvoinen", näin toteaan Elämän Roihu-korusarjan suunnittelijat, Duudsonit. Kalevala Koru Elämän Roihu 6911/6 onkin oiva lahja myös perheen lemmikille, jotka tuovat iloa jokaiseen päiväämme. Riipus on helppo kiinnittää lemmikin pantaan mukana tulevan avainlenkin avulla. Koru on valmistettu pronssista. Kalevala Korun tuotteet toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta korun takakanteen esim. puhelinnumeron (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37601
Brändi Kalevala Koru
Kaiverrus 10
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Pronssi
Väri Pronssi
mpn 3969116

Pieni hetki